Menu

Koning en Koningin brengen bezoek aan de Krimpenerwaard

11 januari 2017 – 15:00

Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima brengen dinsdag 21 februari een bezoek aan de Krimpenerwaard. Tijdens dit bezoek zullen zij ook een rondleiding krijgen door onze eigen fabriek in Bergambacht. Na de uitreiking van het predicaat ‘Koninklijk’ van oktober 2016, is dit wederom een unieke gebeurtenis waar wij erg trots op zijn. Wij verheugen ons dan ook met zijn allen op deze mooie dag!

Persbericht Otolift

“De kracht van de Krimpenerwaard”

Op dinsdag 21 februari zullen Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander en Hare Majesteit Koningin Máxima een streekbezoek aan de Krimpenerwaard brengen. Het koninklijk echtpaar zal het streekbezoek beginnen in Krimpen aan den IJssel. Aansluitend worden er ook andere plaatsen in de gemeente Krimpenerwaard bezocht, zoals Gouderak, Berkenwoude en Bergambacht. Het thema “De kracht van de Krimpenerwaard” zal daarbij centraal staan.

Koninklijk bezoek aan Koninklijke Otolift

Ook het in Bergambacht gevestigde Otolift mag zich verheugen op een bezoek. In Bergambacht zullen de Koning en Koningin een rondleiding door dit typische Nederlandse bedrijf krijgen.

Otolift mag zich sinds kort officieel “Koninklijk” noemen en kijkt daarom met grote interesse uit naar het bezoek van het koninklijk echtpaar. Koninklijke Otolift Trapliften bestaat al sinds 1891. Ooit opgericht als smederij, paste het familiebedrijf in de loop der jaren voortdurend haar koers aan de wisselende omstandigheden aan. Op die manier produceerde Otolift in 1968 ook haar eerste traplift.

Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot de grootste Nederlandse producent van trapliften en biedt het onder de vierde generatie van de familie Ooms werkgelegenheid aan honderden mensen. Eén van de recente hoogtepunten van Koninklijke Otolift Trapliften was uiteraard het verkrijgen van het predicaat “Koninklijk” in oktober 2016.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws