Otolift Parallel

De ideale lift voor rechte trappen

Als u een rechte trap heeft is de traplift Otolift Parallel het meest geschikte model. Door het extra slanke ontwerp en de mooie aluminium rail bent u verzekerd van een optimale overgebleven trapruimte waarbij de traplift zo onopvallend mogelijk blijft.

Gratis brochure
Rechte traplift
Otolift Traplift Parallel rechte trap

Otolift Parallel

Ultraslanke rechte traplift

Voor wie een traplift voor een rechte trap zoekt, is de Otolift Parallel de beste keus. Deze traplift is speciaal ontworpen om bij rechte trappen te gebruiken. Om de traplift zo min mogelijk op te laten vallen en de trapruimte zo veel mogelijk vrij te laten, heeft Otolift een ultraslanke traplift met een strak design ontwikkeld. Door de compacte vormgeving past de traplift niet alleen goed in elk interieur, maar valt de lift ook veel minder op. De Parallel heeft een fraaie, dunne aluminium rail die uitstekend met uw trap harmonieert en zo onopvallend opgaat in uw interieur.

  • Superslank design
  • Eenvoudig en degelijk
  • Speciaal voor rechte trappen
  • Supercompacte stoel

De Parallel in één minuut

Hoe werkt de Parallel?

Perfect voor iedere situatie

De Otolift Parallel heeft minimale afmetingen maar ook maximale flexibiliteit. Daardoor kan deze lift optimaal bij uw rechte trap worden geplaatst. De trapruimte blijft zo veel mogelijk behouden om de andere gebruikers van de trap zo min mogelijk in de weg te zitten. Ondanks de slanke constructie is de Parallel heel degelijk uitgevoerd zodat u met de lift veilig en ontspannen de trap op en af kunt gaan. Optioneel kan het onderste gedeelte van de rail automatisch inklapbaar worden gemaakt, zodat een eventuele deuropening onderaan de trap geheel vrij kan blijven.

Eenvoudig in gebruik

Het gebruik van de Parallel traplift gaat verrassend eenvoudig. Otolift heeft namelijk veel aandacht besteed aan de functionele ergonomie van deze traplift. Om de stoel naar u toe te halen, gebruikt u de draadloze afstandsbediening. Daarna kunt u de stoel licht en eenvoudig uitklappen. Als u op de stoel plaatsneemt, zult u ervaren dat het stoeltje van de traplift compact is uitgevoerd, maar dat u geen enkele concessie aan het zitcomfort hoeft te doen.

Comfortabel en veilig

Met het bedieningspaneel, dat in de armsteun is ingebouwd, zet u de stoel in beweging. Net als bij alle andere trapliften van Otolift komt de stoel van de Parallel vloeiend in beweging en gaat geheel geruisloos naar boven. Daar aangekomen stopt de stoel vanzelf. U kunt dan de zitting draaien en veilig afstappen. Als de stoel onderweg weerstand ondervindt door bijvoorbeeld een obstakel, stopt de stoel vanzelf. Zo kunt u altijd veilig de trap op en af.

Fotogalerij

Nu met levenslange garantie i.c.m. jaarlijks onderhoud

Traplift brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Niet gevonden wat u zocht?

Niet getreurd, wellicht biedt één van onze andere trapliften uitkomst!

Otolift heeft nog meer trapliften in het assortiment. Behalve de Parallel, die voor rechte trappen geschikt is, zijn er ook trapliften voor gebogen trappen. De Otolift Air past perfect in de binnenbocht van een trap terwijl de Otolift TWO speciaal is ontworpen om aan de buitenbocht van een trap te monteren. Daarnaast zijn er extra aanpassingen mogelijk.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international