Levertijd van onze trapliften

Een zo kort mogelijke levertijd

Als u een Otolift traplift wilt kopen, dan koopt u die voor een scherpe prijs en zonder tussenkomst van tussenhandelaren rechtstreeks bij Otolift. Dat zorgt niet alleen voor een directer contact, maar ook voor een snellere communicatie en kortere traplift levertijd. Omdat alle trapliften in eigen beheer in onze fabriek in Bergambacht worden gemaakt, hebben wij de mogelijkheid om onze trapliften met korte levertijden te leveren.

Binnen 48 uur geleverd

Onze nieuwste traplift – de Otolift Modul-Air – kunnen wij door het modulaire railsysteem volledig uit voorraad leveren. Hierdoor kunnen wij zowel rechte- als gebogen trappen binnen 48 uur van een traplift voorzien!

Standaard snel geleverd: 1 – 3 weken

Als rechtstreeks fabrikant kan Otolift haar trapliften op zeer korte termijn leveren. Wie bij Otolift een traplift gaat kopen, kan vertrouwen dat Otolift de traplift op korte tijd kan leveren en plaatsen. De rechte trapliften hebben de kortste levertijd, deze trapliften zijn namelijk relatief eenvoudig te produceren. Wij kunnen een Parallel traplift dan ook in slechts 1 tot 2 weken na aankoop leveren. De levertijd van onze Otolift trapliften met bochten bedraagt normaal gesproken ongeveer 3 weken.

Spoedlevering: 1 week

Heeft u bijzonder veel haast met uw traplift, dan kunnen wij middels een speciale spoedprocedure de levertijd van uw traplift aanzienlijk verkorten. Het komt zelfs voor dat een traplift met een bocht in slechts 1 week wordt geleverd.

Actuele traplift levertijd

De levertijden zijn uiteraard altijd afhankelijk van de bezetting in onze fabriek. Als u meer wilt weten over de actuele levertijden, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op via 0800 444 777 2 of klik op de onderstaande button om meer informatie te ontvangen.

Vrijblijvende offerte

Ontvang nu onze gratis brochure!

otolift-brochure
Brochure aanvragen

Waarom kiest u voor Otolift?

  • Altijd een passende oplossing!
  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd uit eigen fabriek
  • Familiebedrijf sinds 1891
Man op traplift

Onze trapliften

Voor iédere trap een oplossing!

Met onze verschillende railsystemen, die in eigen fabriek worden gemaakt, kunnen wij een traplift zowel langs de buitenbocht als langs de smalle zijde van de trap plaatsen.

Bekijk ons aanbod

Vergoedingen

De kosten van een traplift kunnen in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) worden vergoed door uw gemeente. Het beleid daarin en de hoogte van de vergoeding verschillen per gemeente. Ook zou u een beroep op een Persoon Gebonden Budget (PGB) kunnen doen.

Lees verder

Liever tweedehands?

Een andere manier om te besparen op de kosten van een traplift, is het kopen van een tweedehands Otolift. Alle door Otolift geleverde gebruikte trapliften worden vóór aflevering terdege nagekeken en geheel aangepast aan uw wensen. Ze worden voorzien van nieuwe zittingen en waar nodig ook gereviseerd.

Lees verder

Traplift huren

Wist u dat u bij Otolift een traplift ook kunt huren? Als er sprake is van een tijdelijke situatie, als u bijvoorbeeld thuis gaat revalideren, kan dit een aantrekkelijke optie zijn waarmee u ook de nodige kosten kunt besparen. U kunt net als bij het kopen van een traplift, kiezen uit alle modellen en opties.

Lees verder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international