“Beter mee verlegen dan om verlegen”

Familie Koot

Joke (77): “We hebben de traplift nu bijna een jaar. Ik zou geopereerd moeten worden maar dat is nog niet gebeurd. Mijn man heeft suikerziekte en andere gezondheidsproblemen. Het leek ons een goed idee om alvast een Otolift te laten plaatsen. Mijn man gebruikt hem nog niet, ik wel. Zeker als ik moe ben.

We hadden een kennis die een traplift huurde via de gemeente. Zo kwamen we bij Otolift terecht. We hebben hem zelf gekocht. Beter mee verlegen dan om verlegen. De traplift is prima aangelegd waardoor de trap zelf ook nog gewoon te gebruiken is. Mijn man lag in het ziekenhuis toen Otolift langs kwam. Ik heb gewoon maar doorgezet. Niet lang nadat mijn man uit het ziekenhuis kwam, werd de lift geplaatst. We hebben een jaar garantie en alles gaat prima.”

Ko (77): “Joke doet de financiën dus dat was mooi geregeld. Het ging vrij snel allemaal. Dat komt omdat we de Otolift niet via de gemeente aangevraagd hebben. Ik heb nog nooit op de traplift gezeten. Ik heb vroeger in de bouw gewerkt en daar ging ik vaak met de lift, dus ik ben wel wat gewend.”

Joke: “Het is een heel apart gevoel om omhoog te gaan met de Otolift. Hij is makkelijk te bedienen en ik heb er veel plezier van. We hebben hem gekocht om te gebruiken, dus dat doe ik ook.”

Paspoort

Naam: Dhr. en mevr. Koot
Leeftijd: 77 en 77 jaar
Model Traplift: Otolift  Two

Scherp geprijsd
Otolift Traplift Two buitenbocht

Otolift Two

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international