“De trapliften zijn een uitkomst”

Dhr. Jaspers

Luc: “Een half jaar geleden was er nog niets aan de hand, ik zat zelfs nog op de racefiets. Op een dag had ik last van mijn rug. Als ik de hond uit ging laten, moest ik steeds gaan zitten op de betonblokken langs de weg. Na onderzoeken bleek dat ik kanker in mijn bekken heb. Daardoor heb ik veel last van mijn been en loop ik steeds moeilijker.

Ons huis heeft twee trappen, de woonkamer is op de eerste verdieping, de slaapkamer op de tweede. Naar boven gaan, werd steeds moeilijker. Via de WMO vroegen we vergoeding aan voor twee trapliften. We konden slechts tegemoetkoming krijgen voor één traplift, het alternatief was verhuizen. We werden boos en besloten om zelf voor een traplift te kijken. Mijn vrouw had ergens een auto van Otolift zien staan. Die hebben we gebeld. De vertegenwoordiger kwam en heeft alles geregeld voor ons. Dat ging heel snel. Alles werd opgemeten, een paar weken later kwam een vriendelijke monteur van Otolift ze plaatsen. Alles ging vakkundig en netjes.”

Tiny: “De trapliften zijn een uitkomst. De hond vindt het ook leuk om met zijn baasje mee te gaan op de Otolift. We willen hier niet weg, alle kennissen wonen hier in de buurt. De omgeving is geweldig. Vanmorgen was er een zwaan met jongen die voor ons huis langs het water ging liggen. Het is prachtig om daar samen van te genieten.“

Paspoort

Naam: Dhr. Jaspers
Leeftijd: 81
Model Traplift: Otolift Parallel

Rechte traplift
Otolift Traplift Parallel rechte trap

Otolift Parallel

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international