“Een traplift bij een golfbaan”

Dhr. Duyn

Een traplift bij een golfbaan, het lijkt niet voor de hand liggend. Toch is onlangs bij Golfclub Spierdijk een Otolift geplaatst.

Klaas Willem Duyn: “We hebben een multifunctioneel gebouw. Op de eerste verdieping is een zaal waar vergaderingen, presentaties, trainingen en feesten gehouden worden. Op een gegeven moment mis je een gezelschap, omdat mensen slecht ter been zijn en niet boven kunnen komen. Ook is er een bridgeclub waarvan een aantal mensen beneden moest bridgen. Boven en beneden stonden tafels en zo rouleerde dat. Geen ideale situatie natuurlijk.

In het gebouw is ruimte voor een gewone lift, maar dat is erg kostbaar. Een traplift is, vanwege de geringe investering, voor ons de ideale oplossing. Ik kwam bij Otolift terecht door een advertentie die ik zag. Prijstechnisch was het gunstig dus de beslissing was zo gemaakt. Zeer snel werd de Otolift geplaatst. Er wordt elke week wel gebruik gemaakt van de traplift. We krijgen positieve reacties op het feit dat er een Otolift is in ons pand.

Je hebt ook mensen die slecht ter been zijn en toch met de trap naar boven gaan. Het is goed dat ze nu de keuze hebben. Mensen met een scootmobiel kunnen die makkelijk bij de trap neerzetten en verder gaan met de Otolift. Een echtpaar kan nu hun veertigjarige bruiloft boven vieren vanwege de Otolift. Samen met familie en vrienden genieten van het prachtige uitzicht.”

Paspoort

Naam: Golfclub Spierdijk
Leeftijd: N.V.T.
Model Traplift: Otolift Parallel

Rechte traplift
Otolift Traplift Parallel rechte trap

Otolift Parallel

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international