“Ik ben 88 en voel me gezond”

Mevr. Krijnen

Mevrouw Krijnen (88): “Elke thuiszorgmedewerker die hier binnenkomt, laat ik de traplift uitproberen. Dat hebben ze nog nooit eerder gedaan. Zo begrijpen ze wat het is en hoe mensen ermee geholpen worden. Dat bij mensen de angst om te vallen weggenomen wordt. Ze vinden het allemaal geweldig en we hebben er veel pret om.

Ik woon hier al meer dan vijftig jaar met veel plezier. Het werd voor mij hoe langer hoe moeilijker om de trap op en af te komen omdat mijn benen niet meer goed meewerken. De arts vond het beter als ik beschermd zou wonen en stelde een plek in een verzorgingshuis voor. Daar werd ik voor afgewezen en ik zag dat ook niet zitten. Samen met mijn familie ben ik op zoek gegaan naar mogelijkheden om het zo veilig mogelijk te maken in mijn eigen huis. We vonden informatie over trapliften. Bij Otolift kon ik in Bergambacht langskomen. We werden goed ontvangen en ik kon de lift uitproberen. De beslissing werd genomen en korte tijd later werd de Otolift geplaatst. Ik heb hem nu zo’n vijf weken en ik ben er heel gelukkig mee.

Ik voel me heel veilig nu met de Otolift. Mijn dochter doet veel voor me en ik ben blij met alle thuiszorgmedewerkers. Hier, in mijn huis, zit ik tussen mijn eigen spulletjes en met alle herinneringen. Ik ben 88 en voel me gezond, behalve dat mijn benen niet meer willen. Mijn grootste geluk is dat ik niet chagrijnig ben en geniet van de mooie dingen in het leven.”

Paspoort

Naam: Mevr. Krijnen
Leeftijd: 88 jaar
Model Traplift: Otolift Air

Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international