“In 1951 zijn we hier komen wonen”

Mevr. Delfgaauw

Mevrouw Delfgaauw (94): “In 1951 zijn we hier komen wonen, nu bijna 65 jaar geleden. Om in huis te komen moet ik twee hoge steile trappen op. Dat ging wel als ik twee leuningen vast kon pakken. Met een boodschappentas erbij ging dan niet. Ik had steeds vaker het gevoel dat ik achterover kon vallen. Dat was voor mij de aanleiding om een traplift te nemen.

In het blad van ANBO stond een advertentie van Otolift. Dat leek me wel wat. De gemeente adviseerde me om te verhuizen want een traplift werd niet vergoed. Bij de ANBO was net een fonds opgericht voor ouderen. Dat heb ik aangeschreven. Al snel kreeg ik een telefoontje dat er iemand zou komen kijken voor de traplift. Een tijdje hoorde ik niets. Toen kwam het bericht dat de Otolift geplaatst zou worden. Natuurlijk wilde ik eerst weten hoeveel dat kostte en hoe ik dat moest betalen. Omdat het fonds net opgericht was en ik de eerste aanvraag deed, kreeg ik de lift gratis. Ik ben daarvoor ook nog bij het televisieprogramma Kassa geweest. Daar heb ik nog foto’s van op mijn IPad.

Er zitten veel herinneringen in dit huis, de kinderen zijn er groot geworden. Ik zit hier heerlijk met uitzicht op de gracht. Er is altijd iets te zien. Regelmatig ga ik met mijn rollator naar buiten. Ik doe zelf mijn boodschappen en ga iedere dag naar de kerk. Dat is gelijk mijn loopje. Ik ben zielsgelukkig met de Otolift.”

Paspoort

Naam: Mevr. Delfgaauw-Bremmers
Leeftijd: 94 jaar
Model Traplift: Otolift Two

Scherp geprijsd
Otolift Traplift Two buitenbocht

Otolift Two

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international