“Otolift maakte een goede indruk”

Dhr. Jellema

Atze Jellema (75): “De traplift is vier maanden geleden geplaatst. Een goede vriend zei me dat we voorzichtig moeten zijn nu we ouder worden. Eerst heb ik een lage instapfiets gekocht. Diezelfde vriend nam een traplift en ik vroeg hem waarom hij dat deed. Hij loopt nog als een kievit. Hij deed het uit voorzorg. Ik loop zelf niet meer zo soepel, maar stijf en stram doordat ik reuma heb. Zo kwam het dat ik mij ging verdiepen in trapliften.

Het voordeel van het type lift dat ik heb, is dat de lift aan de binnenkant van de trap zit. We hebben een offerte aangevraagd voor een andere traplift, maar Otolift maakte een goede indruk. De man van Otolift kwam bij ons thuis. Hij had in één keer alles tot op de millimeter gemeten. Het paste allemaal perfect. De monteur van Otolift was een voortreffelijke kerel. Hij vond het een heel verstandig besluit. Hij maakte mee dat mensen al een keer van de trap gevallen waren voordat ze een traplift nemen. Ik loop zolang ik kan nog zelf de trap op. Als mijn knieën zoveel pijn doen dat ik bijna val, dan ga ik de Otolift echt gebruiken.

Vanwege mijn werk zijn we diverse keren verhuisd, binnen en buiten Nederland. Nu willen we hier blijven zolang het kan en niet nog eens verhuizen. We genieten van de omgeving, het huis en onze tuin.

Paspoort

Naam: Dhr. Jellema
Leeftijd: 75
Model Traplift: Otolift Air

Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international