“Ik wist niet wat me overkwam toen de traplift er eenmaal was.”

Jan en Sjan van de Kasteel

Sjan (63): “De Otolift kregen we vijftien jaar geleden en we hebben nog steeds dezelfde. Vanwege een dubbele hernia ben ik twee keer geopereerd. De tweede operatie in 1993 is niet goed gegaan. Sindsdien ben ik afhankelijk van een rolstoel. Ik kan wel staan en een paar pasjes zetten, maar meer ook niet.”

Jan (68): “Mijn vrouw had al een tijd last van haar rug. Op een gegeven moment viel ze van de onderste tree van de trap. Ze kon haar benen niet meer bewegen. Acht weken heeft ze toen in de woonkamer op een bed gelegen. Een traplift hadden we niet, de gemeente werkte niet mee. Elke dag droeg ik mijn vrouw op mijn nek naar boven en beneden. Drie jaar lang. Daarnaast werkte ik en zorgde voor de kinderen. Ik kreeg het aan mijn hart, het werd teveel. Gelukkig kregen we toen hulp van ANGO (gehandicapten organisatie). Uiteindelijk stemde de gemeente in met een traplift.”

Sjan: “We mochten twee offertes indienen en het werd Otolift. Vanaf dat moment ging het snel. Ik wist niet wat me overkwam toen de traplift er eenmaal was. Het is nu mogelijk om zelf naar boven en beneden te gaan. Op de bovenverdieping is alles aangepast zodat ik er makkelijk kan bewegen. Mijn man verdient een groot compliment voor wat hij gedaan heeft en nog steeds doet. We zijn vierenveertig jaar getrouwd en we hebben het goed samen.”

Paspoort

Naam: Jan en Sjan van de Kasteel
Leeftijd: 63 en 68 jaar
Model Traplift: Otolift Two

Scherp geprijsd
Otolift Traplift Two buitenbocht

Otolift Two

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international