“We kozen de lift met de smalle rail”

Familie Legemate

Mevrouw Legemate: “Traplopen werd steeds zwaarder omdat ik last heb van mijn knieën. Naar beneden over de trap is voor mij net zo moeilijk als naar boven lopen. Omdat ik pijn had, trok ik mezelf op aan de leuning. Op een gegeven moment ging dat echt niet meer.

We lazen een advertentie van Otolift in het ledenmagazine van de PCOB. Na een adviesgesprek werd de trap opgemeten. We kozen de lift met smalle rails, dat vonden we mooi. Een paar weken later kwam de lift al. De monteur heeft de Otolift snel en goed gemonteerd. Ik ben nogal een snel persoon en in het begin vond ik de lift te langzaam gaan. Nu ben ik eraan gewend. Ik gebruik hem altijd en merk dat ik minder pijn heb nu ik geen trappen meer hoef te lopen.

We wonen hier sinds we getrouwd zijn. We hebben een lekker plekje aan de rand van de stad en we zijn overal vlakbij. Onze zoon woont in het huis naast ons. Het is heel fijn dat we hier kunnen blijven wonen.

De heer Legemate: We kozen voor Otolift omdat ze uit de Alblasserwaard komen, dat voelt vertrouwd. Als we de Otolift niet hadden, dan zouden we beneden moeten slapen. Daar is een klein kamertje waar net een bed in past. Dat is niet handig als je ouder wordt. Als ik niet meer goed de trap op en af kan, ga ik de Otolift ook gebruiken.”

Paspoort

Naam: Dhr. en mevr. Legemate
Model Traplift: Otolift Air

Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international