“We wonen vanaf 1969 in dit huis”

Familie Bus

Truus (79): “We maken nu nog geen gebruik van de traplift. We hebben de Otolift omdat we in dit huis willen blijven wonen. Vlak na het plaatsen, verdraaide ik mijn knie en toen was de Otolift al wel direct een uitkomst. We zijn oudere mensen. Als het een beetje kan dan blijven we hier wonen. De tuin is heerlijk en je hebt veel contact met de buurt.”

André (81): “We wonen vanaf 1969 in dit huis. Om nu nog een keer te verhuizen, dat zien we niet zitten. In een tijdschrift zagen we een advertentie van Otolift met een mooi plaatje erbij. We dachten, we kunnen het beter nu doen. Ik begin mijn knieën al te voelen met het traplopen. Ik heb uitgezocht welke systemen ze hadden. Het feit dat de Otolift in de binnenbocht van de trap kan en er maar één rail nodig was, gaf de doorslag. De traplift werd heel nauwkeurig opgemeten voor twee verdiepingen. De Otolift werd tegelijk bij ons en bij de buren geïnstalleerd. Ze waren binnen een dag klaar. We zijn in Wenen in het Riesenrad geweest. Een prachtig uitzicht, maar als je de top gepasseerd bent en je gaat naar beneden is dat best spannend. Datzelfde gevoel had ik met het eerste ritje op de Otolift.

Ik wil wel 95 jaar worden dus wie weet heb ik de Otolift dan wel nodig. Je kunt wachten tot het nodig is, maar nu kon ik het allemaal rustig uitzoeken.”

Paspoort

Naam: Dhr. en mevr. Bus
Leeftijd: 81 en 79 jaar
Model Traplift: Otolift Air

Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international