Menu

Beoordelingen verzamelen

Om u een goed beeld te geven van onze producten en ons bedrijf, kunt u op onze website de ervaringen van klanten lezen. Wij vragen onze klanten om hun mening over bijvoorbeeld de levertijd en het gebruiksgemak van hun traplift en de klantvriendelijkheid en vakkundigheid van onze medewerkers.

Zo verzamelen wij de beoordelingen op onze website

Voor het verzamelen van beoordelingen werken wij samen met Feedback Company. Dit onafhankelijke bedrijf biedt ons een platform om de beoordelingen te verzamelen en zorgt ervoor dat dit op een transparante wijze en volgens de huidige wetgeving gebeurt. Na aankoop van uw traplift nodigen wij u uit om een beoordeling te schrijven. U kunt dat bijvoorbeeld doen via de beoordelingenpagina op onze website.

Alleen echte beoordelingen op onze website

Feedback Company zorgt er op verschillende manieren voor dat er alleen échte beoordelingen geplaatst worden. Een beoordeling moet daarnaast voldoen aan de huisregels. Zo mag er in een beoordeling geen reclame gemaakt worden en worden beoordelingen met bedreigingen, haatzaaiende teksten en beledigingen van personen geweigerd.

Alle beoordelingen worden geplaatst

Alle beoordelingen, positief en negatief, worden geplaatst. Feedback Company hanteert bij negatieve beoordelingen wel een ‘on hold’-periode aan van 7 dagen. Hiermee voorkomt het bedrijf dat er onterechte negatieve beoordelingen online komen.  Voor meer informatie verwijzen wij u door naar het volledige statement van Feedback Company.

PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!