Menu

Traplift op wenteltrap

Past er wel een traplift op mijn wenteltrap? Als deze vraag herkenbaar is voor u, dan is het goed dat u bij Otolift kijkt voor een oplossing. Bij ons kunt u namelijk kiezen uit twee trapliftmodellen voor uw draaitrap: de Otolift Modul-Air Smart en de Otolift Two. Welk model u ook kiest, wij maken uw traplift zo dat deze moeiteloos de bochten van uw trap volgt. Of de rail nu in de binnenbocht of in de buitenbocht van uw trap geplaatst wordt. En dankzij onze eigen Reverse Drive Technology past de Modul-Air Smart zelfs al op smalle wenteltrappen. Trapliften voor spil- en wenteltrappen zijn voor Otolift geen enkele uitdaging.

500 voorjaarskorting

Traplift voor spiltrap

Een spiltrap loopt, net als een wenteltrap, in een draaiende beweging naar boven. Bij een spiltrap zit de smalle kant van de treden alleen vast aan een centrale paal: de spil. Een spiltrap is vaak ook wat smaller en steiler. Een traplift voor een spiltrap kan daarom ook in de binnenbocht geplaatst worden. De brede kant van de trap blijft dan veilig beloopbaar. Onze modulaire traplift past met gemak op smalle trappen. De Modul-Air Smart is dan ook de beste traplift voor uw spiltrap.

Traplift op draaitrap

Een draaitrap is eigenlijk hetzelfde als een wentel- of spiltrap. Een traplift voor een draaitrap is dan ook gelijk aan een traplift voor een wenteltrap en een traplift voor een spiltrap. Wat voor soort trap u ook heeft, wij zorgen ervoor dat uw traplift perfect aansluit. Het is goed om te weten dat u er bij Otolift ook voor kunt kiezen om de rail wat verder door te laten lopen. U parkeert de stoel dan wat verder weg van uw trap. Zo blijft uw spiltrap of wenteltrap ook mét traplift veilig beloopbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor een traplift op uw wenteltrap? Vul dan het onderstaande formulier in voor een vrijblijvende offerte.

Traplift voor spiltrap

Een spiltrap loopt, net als een wenteltrap, in een draaiende beweging naar boven. Bij een spiltrap zit de smalle kant van de treden alleen vast aan een centrale paal: de spil. Een spiltrap is vaak ook wat smaller en steiler. Een traplift voor een spiltrap kan daarom ook in de binnenbocht geplaatst worden. De brede kant van de trap blijft dan veilig beloopbaar. Onze modulaire traplift past met gemak op smalle trappen. De Modul-Air is dan ook de beste traplift voor uw spiltrap.

wenteltrap 3

Traplift op draaitrap

Een draaitrap is eigenlijk hetzelfde als een wentel- of spiltrap. Een traplift voor een draaitrap is dan ook gelijk aan een traplift voor een wenteltrap en een traplift voor een spiltrap. Wat voor soort trap u ook heeft, wij zorgen ervoor dat uw traplift perfect aansluit. Het is goed om te weten dat u er bij Otolift ook voor kunt kiezen om de rail wat verder door te laten lopen. U parkeert de stoel dan wat verder weg van uw trap. Zo blijft uw spiltrap of wenteltrap ook mét traplift veilig beloopbaar.

wenteltrap 2
Voorjaarskorting

Vrijblijvende offerte

Klanten beoordelen ons met een 9.2

Na een valpartij kon ik niet meer de trap op komen. Maar nu… geweldig. Ik kom nu…

10
N.J. van den Broek

Keurig te woord gestaan.

10
F fBremmert den Haag

Een goed en net bedrijf, van vertegenwoordiger tot kantoor van service medewerker tot…

9
H van Keken

Geen

8
Anoniem

Zeer tevreden, goede snelle service, zeer tevreden over monteur en ook over…

10
Anoniem

Goed

10
M. Marcelissen

Uitstekend

10
Anoniem

Prima!

10
Anoniem

Vertegenwoordiger en monteurs erg vriendelijk. De monteurs leverden de gebruikte…

10
Anoniem
PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!