Menu

Trapliften voor wenteltrap

Bent u op zoek naar een traplift voor uw wentel- of spiltrap? Het maakt niet uit of de trap om een centrale spil (spiltrap) of om vrije ruimte heen draait (wenteltrap). De rail van een Otolift volgt moeiteloos de vorm van de trap. En door onze eigen Reverse Drive Technology is er zelfs voor hele smalle wenteltrappen van zo’n 70 centimeter breedte een oplossing. Het is wel goed om te weten dat een traplift voor een wentel- of spiltrap complex is en dat dit ook doorwerkt in de kosten ervan.

Een traplift voor elke draaitrap

Trapliften voor wentel- en spiltrappen

Ook voor een wenteltrap biedt Otolift een traplift om veilig naar boven en beneden te komen. In de Otolift Modul-Air Smart vindt u de ideale oplossing. Deze traplift past ook gemakkelijk op de vaak wat smallere en steilere spiltrappen. Voor zowel wentel- als spiltrappen geldt dat u in de meeste gevallen kunt kiezen tussen plaatsing aan de binnen- en de buitenzijde. De ruimte rondom uw trap is misschien nog wel belangrijker dan de vorm. Het bepaalt bijvoorbeeld of u de stoel met een parkeerbocht naast de trap kunt parkeren, of dat het beter is om de rail op de eerste trede te laten starten. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw situatie.

Een Otolift traplift Is uitermate geschikt voor plaatsing op een wenteltrap

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift van Otolift voor uw wenteltrap

check inbegrepen Een traplift op maat voor wenteltrappen
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap en uw wensen. De traplift past zo perfect bij uw situatie.

check inbegrepen Uw wenteltrap blijft beloopbaar
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning kan vaak gewoon blijven zitten.

check inbegrepen Nieuw, huur & tweedehands
U kunt kiezen tussen nieuw en tweedehands. Of u kunt de traplift (tijdelijk) huren. U vindt bij ons altijd een betaalbare oplossing.

check inbegrepen 48 uur levertijd mogelijk
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een korte levertijd. Uw traplift kan al binnen 48 uur geleverd worden.

check inbegrepen 5 jaar garantie
Uniek in de markt: u krijgt 5 jaar garantie op uw nieuwe of tweedehands lift. Dit geldt ook voor slijtagegevoelige onderdelen.

De prijs van een traplift voor op een wenteltrap bespreekt u met een Otolift adviseur.

Voor uw situatie en wensen

Wat kost een traplift voor een wenteltrap?

Het is goed om te weten dat een wentel- of spiltrap een complex traptype is. De trap is in feite een aaneenschakeling van bochten. Bij Otolift maken wij de traplift helemaal op maat. Uw wensen zijn daarbij belangrijk. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om de traplift in de binnenbocht te plaatsen. Hoe uw trap er ook uitziet en wat uw keuzes ook zijn, u geniet bij Otolift altijd van verschillende voordelen. Zoals onze unieke 5 jaar uitgebreide garantie op uw nieuwe of tweedehands traplift. En u krijgt altijd een traplift van de hoogste kwaliteit voor de beste prijs. Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvend thuisadvies of bereken gemakkelijk online uw prijs.

FAQ

Veelgestelde vragen over trapliften voor wenteltrappen

  • In principe past een traplift op elke draaitrap. Voor een veilige plaatsing die aan alle wet- en regelgeving voldoet, is het wel belangrijk dat de trap zo’n 70 centimeter breed is. Ook op smalle trappen zoals een wenteltrap past dus een traplift.

  • De prijs van een traplift voor een wenteltrap kan per situatie verschillen. De trap heeft veel invloed. Zo kost een traplift voor een hoge, steile spiltrap meer dan een traplift voor een wenteltrap met een lichte helling. Andere factoren die invloed hebben, zijn onder andere de keuze tussen huur en koop en nieuw en tweedehands. Wat de exacte prijs is voor uw situatie, kan een trapliftadviseur u tijdens een gratis en vrijblijvend thuisadvies vertellen.

  • Omdat de trapliften van Otolift volledig opklapbaar zijn en zo compact mogelijk geplaatst worden, blijft de trap goed beloopbaar. Kiest u voor een traplift aan de binnenzijde van uw trap, dan blijft de brede kant van de treden vrij. Dit maakt de trap zo veilig mogelijk beloopbaar.

  • De levertijd van een traplift voor uw wenteltrap of spiltrap hangt af van onze bezetting en de drukte in onze fabriek. Ook het trapliftmodel speelt een belangrijke rol. Het ideale trapliftmodel voor wentel- en spiltrappen, de Otolift Modul-Air Smart, kan al binnen 48 uur geleverd worden.

  • Bij Otolift krijgt u 5 jaar garantie op uw nieuwe of tweedehands traplift voor een draaitrap. Deze garantie is langer dan gebruikelijk, omdat onze trapliften van de hoogste kwaliteit zijn. Kijk voor meer informatie over onze garantie op onze service en garantie pagina.

  • Een traplift voor een wentel- of spiltrap is in gemiddeld zo’n 4 uur geïnstalleerd. De duur van de installatie kan afwijken. Dat is afhankelijk van uw situatie.

  • Als u problemen ervaart met uw traplift, helpen wij u 24 uur per dag en 7 dagen per week. Door ons landelijke servicenetwerk met meer dan 100 monteurs is er altijd wel een monteur bij u in de buurt. Als u voor een ZorgZeker-pakket kiest, is deze traplift service deels of volledig gratis.

hulp nodig

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 444 777 2

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

Top bedrijf

10
John

Werkt perfect; doet precies wat deze moet doen en vrijwel direct naactie-opdracht.

10
Dhr. L.Damen

Vandaag is er bij ons een traplift geïnstalleerd. Van opmeten tot installatie super…

10
Ap Weijmer

Het gebruiksgemak is goed alleen hij gaat erg langzaam, zowel naar boven en naar…

9
Dries Crama

Werkt prima, maar zou wat sneller moeten gaan. Het gaat erg langzaam

9
Crama

Alle fasen zijn goed verlopen.

8
W.J. Batelaan

Goed

9
Nicole

Goed

8
Velde

Tot nu toe geen problemen. Wel is er een paar keer een storingsmelding geweest maar…

10
Hanssen

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • Brochure met onze trapliftmodellen
  • Valpreventiegids met checklist
  • Gratis puzzelboekje
Gratis Otolift informatiepakket

Ja, stuur mij het gratis informatiepakket