Alle (1862) beoordelingen

10

K. Scheltus

19 januari 2018

Ik ben erg tevreden over Otolift

Zou u ons aanbevelen?

Ja

10

EC Rerers

19 januari 2018

Goed.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten of tips

Na datum afspraak met de verkoper heb ik een bevestiging hiervan niet ontvangen.

8

B. van Hulten

19 januari 2018

Rail koppeling zou iets strakker mogen. Je kunt horen en voelen als de lift deze koppeling passeert.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten of tips

Zie boven.

10

P.G.Menheere

19 januari 2018

We hebben de lift nu veertien dagen in gebruik. Gebruiken deze elke keer als wij naar boven of beneden moeten. Tot nu toe hebben mijn vrouw en ik er veel gemak van. Hebben alleen wat moeite met het vasthouden van de schuifknop om naar boven of beneden te gaan. Hierbij moet nogal wat kracht worden uitgeoefend.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten of tips

Schuifknop

8

L. Verwey N Verwey

18 januari 2018

Prima.

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten of tips

De snelheid vinden wij traag. Dat had sneller gekund en bij beide afstandsbedieningen is t jammer dat we ze moeten blijven vasthouden dat is lastig. Wij 86 en 84 jaar oud.

10

L. Lammerts van Bueren

18 januari 2018

De lift bevalt zeer goed en is eenvoudig voor gebruik. De afstandsbediening is wat groot en mocht wat kleiner handzamer zijn

Zou u ons aanbevelen?

Ja

10

Frans - Bosman

18 januari 2018

Uitstekend

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten of tips

nvt

10

T. van Dijk

17 januari 2018

Het contact met de heer Scheer was zeer prettig de prijs voor overplaatsing viel mee de werkzaamheden verliepen zeer vlot. De vakkundigheid vriendelijkheid en snelheid van uw monteurs was opvallend goed. De uitleg was uitstekend Alles brandschoon achtergelaten Bovendien werden de trapleuningen bij de buren teruggeplaatst en gaatjes in de muur gevuld. Zeer grote complimenten voor deze ongekende service

Zou u ons aanbevelen?

Ja

10

A. van de Esschert - Willemsen

17 januari 2018

Uitstekend. Vriendelijk en goed uitgelegd

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten of tips

Geen verbeter punten

8

L.J.W. van Londen

17 januari 2018

Het bezoek aan huis was prima. Goede voorlichting. Snelle installatie

Zou u ons aanbevelen?

Ja

Verbeterpunten of tips

Geen.

volgende

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international