Menu

Traplift voor een smalle trap

Past een traplift wel op een smalle trap? Bij Otolift vindt u de ideale oplossing. Onze trapliften zijn zo ontworpen dat zij zo compact mogelijk zijn. Ook als u de traplift niet gebruikt. En wij maken elke traplift op maat, zodat deze zo goed mogelijk past. Zo past een Otolift al op een smalle trap van ongeveer 70 centimeter breedte. Daarnaast ontwikkelden wij diverse innovaties, speciaal voor smalle trappen. U kunt hierbij denken aan onze Reverse Drive Technology. Wij vinden het namelijk belangrijk dat iedereen op een veilige manier naar boven en naar beneden kan gaan.

Voor elke trap

Een traplift op maat voor uw smalle trap

Ook voor smalle trappen geldt dat de traplift zo optimaal mogelijk geplaatst moet worden. Dat begint bij Otolift met het tot op de millimeter nauwkeurig opmeten van de trap. Door de traplift op maat te maken, kan deze zo compact mogelijk geplaatst worden. Speciaal voor zeer smalle trappen ontwikkelde Otolift de Reverse Drive Technology. De stoel kan hierdoor deels of zelfs volledig achteruit omhoog rijden, waardoor plaatsing al mogelijk is op trappen van zo’n 70 centimeter breedte. Hiermee is er voor vrijwel elke smalle trap een passende oplossing te vinden.

Reverse Drive Technology voor smalle trap
Compacte traplift met parkeerbocht

Compact en ruimtebesparend

Slimme oplossingen voor smalle trapliften

Hoe compacter de traplift is, hoe beter deze geschikt is voor plaatsing op smalle trappen. Trapliften van Otolift zijn volledig opklapbaar, zodat ze ook als ze niet in gebruik zijn zo min mogelijk ruimte innemen. Daarnaast kan de rail van de Otolift Modul-Air Smart al op de eerste trede starten. Dat is fijn als er onderaan de smalle trap weinig ruimte is. Door te kiezen voor een parkeerbocht kan de stoel onder- of bovenaan de trap uit het zicht geparkeerd worden. Hierdoor blijft de trap zo optimaal mogelijk beloopbaar.

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift voor smalle trappen van Otolift

check inbegrepen Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap en uw wensen. De traplift past zo perfect bij uw situatie.

check inbegrepen Uw trap blijft beloopbaar
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning kan vaak gewoon blijven zitten.

check inbegrepen Nieuw, huur & tweedehands
U kunt kiezen tussen nieuw en tweedehands. Of u kunt de traplift (tijdelijk) huren. U vindt bij ons altijd een betaalbare oplossing.

check inbegrepen 48 uur levertijd mogelijk
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een korte levertijd. Uw traplift kan al binnen 48 uur geleverd worden.

check inbegrepen 5 jaar garantie
Uniek in de markt: u krijgt 5 jaar garantie op uw nieuwe of tweedehands lift. Dit geldt ook voor slijtagegevoelige onderdelen.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Afhankelijk van uw keuzes

Wat kost een traplift voor een smalle trap?

De keuzes die u maakt en de vorm van uw trap hebben invloed op de prijs van de traplift. Een traplift voor een smalle trap met bochten kost bijvoorbeeld meer, omdat de stoel ingewikkeldere technieken nodig heeft. Daarnaast hebben het aantal bochten, de lengte van de trap en het aantal verdiepingen invloed. Kiest u voor een Otolift traplift, dan kiest u voor kwaliteit. En voor 24/7 service bij storingen. Alleen bij Otolift krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw traplift. Bel naar 0800 444 777 2 voor een vrijblijvend thuisadvies voor de exacte kosten voor uw situatie. Of bereken uw prijs online.

FAQ

Veelgestelde vragen over trapliften voor smalle trappen

  • De prijs van een smalle traplift is afhankelijk van de beste oplossing voor uw situatie. De keuze voor plaatsing in de binnenbocht heeft bijvoorbeeld veel invloed op de kosten. Maar het houdt uw trap wel zo goed mogelijk beloopbaar. Een trapliftadviseur van Otolift kan u tijdens een gratis en vrijblijvend thuisadvies alles vertellen over de mogelijkheden voor uw situatie. En wat de exacte prijs is.

  • Onze trapliften zijn zo ontworpen dat zij uw trap zo beloopbaar mogelijk houden. Vindt u dit erg belangrijk? Dan kunt u voor uw trap met bochten het best kiezen voor plaatsing aan de binnenzijde van de trap. De brede zijde van de treden blijft dan goed beloopbaar.

  • Ook voor uw smalle trap met bochten bieden wij een oplossing. Door innovaties en doorontwikkeling kunnen wij al een traplift plaatsen op een smalle trap van zo’n 70 centimeter breedte. Bij Otolift vindt u een oplossing voor vrijwel elke situatie.

  • Koopt u een nieuwe of een tweedehands traplift voor uw smalle trap? Dan krijgt u bij Otolift standaard 5 jaar garantie. Deze garantie is langer dan gebruikelijk en heeft te maken met de hoge kwaliteit van onze trapliften. Kiest u voor Otolift, dan kiest u voor kwaliteit.

  • De monteur van Otolift installeert uw traplift in ongeveer 4 uur. Afhankelijk van uw situatie kan deze installatieduur wat afwijken. Over het algemeen kunt u binnen een halve dag weer veilig naar boven en beneden.

  • De levertijd van een traplift voor smalle trappen is afhankelijk van verschillende factoren. Bijvoorbeeld onze bezetting en hoe druk het in onze fabriek is. Voor uw smalle trap is de Otolift Modul-Air Smart de ideale traplift. Deze traplift kan al binnen 48 uur geleverd worden.

  • Als uw traplift voor uw smalle trap een storing heeft, helpen wij u 24/7. Onze servicedienst staat altijd voor u klaar. Door een ZorgZeker-pakket af te sluiten is deze service (deels) kosteloos. Daarbij krijgt u gratis periodiek onderhoud aan uw traplift voor uw smalle trap.

hulp nodig

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 444 777 2

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

Zeer deskundige 'opmeter' geweest en een geweldige monteur (Sebas) gehad. Sebas heeft…

9
gea

good

10
Vornholt

verplaatsen van montage datum geen probleem. Onderdelen werden op afgesproken…

10
John van der Steen

Goed

9
Veldscholten.

Fantastisch had ik eerder moeten doen.

10
G Valk

Ervaringen zijn goed.

10
Spijkerman

Voorlichting blijkt achteraf niet optimaal. Item bouwbesluit was niet besproken.…

8
P. Stalpers

Do 6 juni 2024.…

8
Johan Arentshorst

De traplift werkt prima maar heel jammer dat ik moet blijven staan als ik hem naar…

8
Frans

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • Brochure met onze trapliftmodellen
  • Valpreventiegids met checklist
  • Gratis puzzelboekje
Gratis Otolift informatiepakket

Ja, stuur mij het gratis informatiepakket