Traplift vergoedingen

Door uw gemeente of vanuit uw PGB

Het kopen van een traplift gaat gepaard met de nodige kosten. U kunt bij uw gemeente een vergoeding aanvragen voor deze kosten. Een vergoeding voor uw traplift kan worden toegekend in het kader van de WMO (Wet Maatschappelijke Ondersteuning). Deze traplift vergoeding, en de hoogte daarvan, is altijd afhankelijk van het beleid van uw gemeente.

Het is ook mogelijk om een beroep te doen op het Persoon Gebonden Budget (PGB). Met het via de PGB-regeling toegewezen bedrag heeft u de mogelijkheid om zelfstandig een Otolift traplift te kopen. Indien de financiering van uw traplift een probleem is, biedt Otolift u de mogelijkheid om een traplift door middel van gespreide betaling te kopen.

> Lees meer over de traplift aanvraag

Vergoeding door de WMO

De kosten van uw traplift kunt u (deels) vergoed krijgen door uw gemeente. Dat gebeurt dan in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U dient daarvoor een aanvraag bij uw gemeente in te dienen. Het beleid en de hoogte van deze vergoeding kan per gemeente verschillen.

> Lees meer over de WMO aanvraag

Vergoeding vanuit uw PGB

In sommige gevallen heeft uw gemeente een exclusief contract afgesloten met een andere leverancier dan Otolift. Als uw voorkeur naar een traplift van Otolift uitgaat, kunt u ook een beroep doen op het Persoon Gebonden Budget (PGB). U kunt dan zelfstandig een Otolift traplift kopen met het geldbedrag dat u op grond van de PGB-regeling krijgt toegewezen.

U krijgt in dat geval vanuit uw PGB een bepaald budget toegewezen om zelfstandig een traplift aan te schaffen. De hoogte van dat budget is afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Er kan ook sprake zijn van een eventuele eigen maandelijkse bijdrage. Daarom is het belangrijk om voordat u een traplift koopt een goede berekening van de kosten en vergoedingen te maken, zodat u weet waar u aan toe bent.

> Lees meer over de PGB aanvraag

Wij helpen u graag verder

Onze adviseurs helpen u graag verder bij het verkrijgen van een vergoeding. Neemt u daarom gerust contact op voor een vrijblijvende afspraak. Bel gratis naar 0800 444 777 2 of vul het onderstaande formulier in om meer informatie te ontvangen.

Ontvang nu onze gratis brochure!

otolift-brochure
Brochure aanvragen

Waarom kiest u voor Otolift?

  • Altijd een passende oplossing!
  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd uit eigen fabriek
  • Familiebedrijf sinds 1891
Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Ontvang de mogelijkheden in uw gemeente!

Wat kost een traplift?

Uiteraard wilt u voordat u een traplift koopt, weten wat deze gaat kosten. Alle trapliften van Otolift worden geheel op maat gemaakt. Daarom vindt u op onze website geen prijslijst. U kunt bij ons uiteraard wel een vrijblijvende opgave van de kosten aanvragen.

Lees verder

Tweedehands

Een tweedehands traplift kan interessant zijn om kosten te besparen. De hoge kwaliteit van Otolift trapliften zorgt ervoor dat gebruikte trapliften net zo betrouwbaar en comfortabel zijn als een nieuwe traplift. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Lees verder

Traplift huren

Bij Otolift kunt u ook een traplift huren. In sommige situaties is het praktischer om een traplift te huren. Dat kan bijvoorbeeld zijn als u thuis moet revalideren. Het huren van een traplift kan bij dergelijke tijdelijke situaties dan een betere, kostenbesparende optie zijn.

Lees verder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international