Otolift Two

Vriendelijk geprijsde traplift

De Otolift Two is speciaal ontwikkeld om langs de buitenbocht van een trap te kunnen plaatsen. Wij kunnen de Two traplift zo plaatsen dat het traplopen nauwelijks wordt belemmerd. Door het eenvoudige concept is dit type lift vaak wat betaalbaarder.

Gratis brochure
Scherp geprijsd
Otolift Traplift Two buitenbocht

Otolift Two

€750 korting

Traplift strak langs de buitenbocht

Als de traplift het beste langs de buitenbocht van uw trap kan worden geplaatst, dan zou u voor de Otolift Two traplift kunnen kiezen. Deze lift is zodanig ontworpen dat hij optimaal langs de buitenbocht van uw trap kan worden gemonteerd. De dubbele rail is extra slank uitgevoerd, hierdoor neemt de traplift weinig plaats in en wordt het traplopen zo min mogelijk belemmerd. Bovendien kan op veel trappen de bovenste rail van de Otolift Two als trapleuning worden gebruikt zodat iedereen als vanouds veilig de trap op en af kan lopen.

  • Zeer degelijk ontwerp
  • Ultradunne looprail
  • Ideaal voor de buitenbocht
  • Vriendelijk geprijsd

De Two in één minuut

Hoe werkt de Two?

Meest gekochte traplift, én betaalbaar

Een traplift langs de buitenbocht bestaat doorgaans uit minder complexe bochten. Dat heeft zo zijn voordelen, dit type traplift is namelijk meestal een stuk vriendelijker geprijsd. De Otolift Two behoort tot de populairste modellen van Otolift, en is ook één van de meest gekochte trapliften van Nederland.

Veilig naar boven en beneden

Het zal het u aangenaam verrassen hoe perfect de Otolift Two langs de buitenbocht loopt. Dat is vooral handig bij smalle trappen. De Two gaat ook bij de kortste bochten in één vloeiende beweging omhoog en omlaag. Door de degelijke constructie en een maximaal hefgewicht van 150 kilo kunt u met de Otolift Two elke keer weer met een veilig gevoel naar boven of beneden.

Geruisloos en vloeiend

Als u de Two wilt gebruiken haalt u de stoel zo nodig naar u toe met de draadloze afstandsbediening. Daarna kunt u de stoel eenvoudig en zonder krachtsinspanning uitklappen. De voetensteun kunt u automatisch of met de handige hendel op- of neerklappen zodat u niet hoeft te bukken. Als u op de comfortabele zitting zit, kunt u de heupgordel met één hand omdoen. Met het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel op de armsteun kunt u de traplift geruisloos en vloeiend in beweging zetten. Eenmaal bovenaan stopt de stoel vanzelf. Daarna kunt u het zitje eenvoudig draaien en veilig van de stoel stappen. Als u de traplift niet gebruikt kunt u de stoel geheel opklappen zodat deze weinig ruimte in beslag neemt.

Nu met levenslange garantie i.c.m. jaarlijks onderhoud

Fotogalerij

Gratis traplift brochure aanvragen
Gratis traplift brochure aanvragen

Traplift brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Niet gevonden wat u zocht?

Niet getreurd, wellicht biedt één van onze andere trapliften uitkomst!

Otolift heeft nog meer trapliften in het assortiment. Bij steile en smalle trappen is het vaak handiger om de traplift aan de binnenbocht van de trap te monteren. De Otolift Air traplift is daar bijvoorbeeld uitstekend geschikt voor.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 3319 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international