Menu

Trapliften voor een rechte trap

Een rechte traplift is het meest eenvoudige type traplift: de rail loopt in één rechte lijn naar boven. Rechte trapliften zijn hierdoor minder complex om te maken. Dat maakt dit type ook tot de voordeligste trapliften. Als u voor uw rechte trap een traplift zoekt, kunt u bij Otolift uit het volledige assortiment kiezen. Zowel onze rechte trapliften als onze trapliften met bochten zijn geschikt. Wat uw keuze ook is, wij maken uw traplift altijd op maat voor uw trap en uw wensen. Samen bepalen we wat de beste oplossing is voor uw situatie. Zo kunt u zo lang mogelijk in uw vertrouwde omgeving blijven wonen.

Altijd een oplossing

Een rechte traplift voor uw binnen- of buitentrap

Alle soorten trapliften kunnen gemakkelijk op maat gemaakt worden voor rechte trappen. De traplift de Otolift Line is speciaal gemaakt voor rechte trappen. Als er onderaan de trap weinig ruimte is, biedt een automatisch klapstuk een oplossing. De Otolift Modul-Air Smart is zo ontworpen dat deze ook uitstekend op rechte trappen past. Deze traplift biedt u standaard extra’s, zoals een automatisch opklapbare voetensteun. Om ruimte te besparen kan de rail op de eerste trede starten, zonder dat dit invloed heeft op de opstaphoogte. Wat uw keuze ook is, Otolift biedt u altijd een oplossing voor uw rechte trap.

Een rechte traplift

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een rechte traplift van Otolift

check inbegrepen Mogelijk op zeer smalle trappen
Een Otolift traplift past al op trappen met een breedte van slechts 70 centimeter.

check inbegrepen 5 jaar garantie
Alleen bij Otolift krijgt u standaard 5 jaar garantie op uw rechte traplift.

check inbegrepen Nieuw, huur en tweedehands mogelijk
U kunt een rechte traplift nieuw of tweedehands kopen. Of tijdelijk huren.

check inbegrepen Keuze uit meerdere modellen
U kunt voor uw rechte trap kiezen tussen verschillende trapliftmodellen.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Een voordelige oplossing

Wat kost een traplift voor een rechte trap?

Een traplift voor een rechte trap is de meest voordelige oplossing, maar het maakt wel uit welk trapliftmodel u kiest. Een traplift voor uitsluitend rechte trappen is standaard voordeliger. Andere factoren die invloed hebben zijn bijvoorbeeld de lengte van de rail en of de stoel bovenaan de trap automatisch of handmatig draaibaar moet zijn. En of u nieuw of tweedehands koopt of huurt. Als u voor Otolift kiest, dan kiest u altijd voor maatwerk. U krijgt een traplift op maat voor uw situatie. En u kiest voor standaard 5 jaar uitgebreide garantie. Vraag een vrijblijvend thuisadvies aan voor advies voor uw situatie.

FAQ

Veelgestelde vragen over rechte trapliften

 • Op vrijwel elke rechte trap past een traplift. Om ervoor te zorgen dat uw trap goed beloopbaar blijft, is het belangrijk dat uw trap zo’n 70 centimeter breed is. Bij Otolift kunnen wij op zulke smalle trappen een traplift plaatsen, omdat onze trapliften compact zijn.

 • Rechte trapliften zijn gemakkelijk opnieuw te gebruiken. Een rechte traplift is minder complex en kan daardoor in veel gevallen deels of volledig hergebruikt worden. Bij Otolift bieden wij daarom ook tweedehands rechte trapliften aan. U kunt daarbij kiezen tussen volledig en deels tweedehands.

 • Ook voor uw rechte trap kunt u bij Otolift een traplift huren. U heeft daarbij keuze uit het volledige assortiment, omdat alle trapliften van Otolift op een rechte trap geplaatst kunnen worden. Een trapliftadviseur kan u alles vertellen over de mogelijkheden.

 • Een rechte traplift is een voordelige oplossing, maar de exacte kosten van de traplift hangen af van uw situatie. Het aantal traptreden, de locatie van de trap (binnen of buiten) en uw persoonlijke wensen spelen mee. Een adviseur van Otolift kan u tijdens een thuisadvies exact vertellen wat de kosten zijn voor uw rechte traplift.

 • Voor uw rechte trap maakt het vaak niet veel uit of uw traplift aan de linker- of de rechterzijde geplaatst wordt. De plaatsingszijde heeft geen invloed op de beloopbaarheid, omdat de traptreden overal even diep zijn. De ruimte onder- en bovenaan uw trap kan wel invloed hebben. Een deur bovenaan de trap kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat de traplift beter aan de tegenoverliggende zijde geplaatst kan worden.

 • Op elke traplift van Otolift krijgt u 5 jaar garantie. Ook op rechte trapliften. Deze uitgebreide garantie is uniek bij Otolift. Meer informatie over de extra lange garantie vindt u op onze pagina over service en garantie.

 • Trapliften voor rechte trappen zijn gemiddeld in zo’n 4 uur geïnstalleerd. De installatieduur kan iets afwijken, afhankelijk van uw situatie. U kunt er wel rekening mee houden dat u binnen een halve dag weer gebruik kunt maken van uw trap.

 • De levertijd van een rechte traplift is afhankelijk van uw keuze voor een trapliftmodel. Ook de drukte in onze fabriek en onze bezetting spelen mee.

 • Wij helpen u 24 uur per dag en 7 dagen per week. Dat is mogelijk door ons landelijke servicenetwerk van meer dan 100 monteurs. Sluit u een ZorgZeker-pakket af? Dan is deze service (deels) kosteloos. Bij elk pakket krijgt u gratis periodiek onderhoud aan uw rechte traplift.

hulp nodig

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 444 777 2

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

Uw installateur/ monteur Marc Wetzels heeft bij ons de traplift geplaatst. Uiterst…

9
H.A. Ten Oever / Dymphy van de Kar

Onze dochter is erg blij met haar traplift. Nu kan ze zelfstandig naar boven.…

10
Sabine Spigt

Zeer deskundige 'opmeter' geweest en een geweldige monteur (Sebas) gehad. Sebas heeft…

9
gea

good

10
Vornholt

verplaatsen van montage datum geen probleem. Onderdelen werden op afgesproken…

10
John van der Steen

Goed

9
Veldscholten.

Fantastisch had ik eerder moeten doen.

10
G Valk

Ervaringen zijn goed.

10
Spijkerman

Voorlichting blijkt achteraf niet optimaal. Item bouwbesluit was niet besproken.…

8
P. Stalpers

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

 • Brochure met onze trapliftmodellen
 • Valpreventiegids met checklist
 • Gratis puzzelboekje
Gratis Otolift informatiepakket

Ja, stuur mij het gratis informatiepakket