Menu

Trapliften voor buiten

Een buitentraplift maakt uw buitentrap weer veilig toegankelijk. Bij Otolift kunt u kiezen tussen twee modellen, zodat er ook voor uw trap een ideale oplossing te vinden is. Natuurlijk wilt u ook buiten een traplift die gegarandeerd veilig en gemakkelijk te gebruiken is. Daarom zijn de trapliften voor buiten gelijk aan onze modellen voor binnen. In onze fabriek maken wij uw traplift weerbestendig door belangrijke onderdelen te galvaniseren. En om uw traplift buiten zo lang mogelijk te kunnen gebruiken, kunt u de stoel beschermen met een weerbestendige hoes. Zo geniet u ook bij de traplift voor uw buitentrap van Otolift kwaliteit.

Otolift Two Outdoor

De buitenversie van de Otolift Two is ideaal voor buitentrappen met bochten. Om de traplift te beschermen tegen roest, galvaniseren wij de rail en onderdelen van de stoel. Dat betekent dat de Otolift Two voor een groot deel bedekt wordt met een beschermende laag. Daarna krijgt uw traplift een waterbestendige en krasvaste poedercoating. Wilt u zeker weten dat uw traplift voor buiten altijd een droge zitting heeft? Kies dan voor de waterdichte hoes.

De Otolift Two is geschikt als buitentraplift en als traplift voor binnen.

Otolift Line Outdoor

De Otolift Line Outdoor is een traplift voor rechte buitentrappen. Net als bij onze andere buitentraplift, zijn verschillende onderdelen uitgevoerd met een speciale, waterbestendige laag. Dat is belangrijk, want zo blijft uw traplift zo lang mogelijk in topconditie. Bij de Otolift Line Outdoor ontvangt u standaard een weerbestendige hoes. Deze hoes beschermt uw traplift buiten het hele jaar door tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en UV-straling.

De Otolift Line is op rechte trappen de ideale traplift voor buiten.
Vrijblijvende trapliftofferte met korting

Klanten beoordelen ons met een 9.2

Na een valpartij kon ik niet meer de trap op komen. Maar nu… geweldig. Ik kom nu…

10
N.J. van den Broek

uitstekende hulp telefonies en bij installatie

10
Hans de Vente

je wordt klantvriendelijk te woord gestaan

10
Anoniem

geweldig! niet meer benauwd!!

10
Janny Bijsterveld-Vonk

ervaring was goed en snel. en goeien monteurs

10
Neleman. G

positief

10
Anoniem

/

10
Anoniem

Super tevreden meedenked, flexibel

8
Anoniem

Goed

10
Anoniem
PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!