Menu

Trapliften voor buiten

Een buitentraplift maakt uw trap buiten weer toegankelijk. Zo kunt u veilig gebruik blijven maken van de trap naar uw tuin of het opstapje naar uw voordeur. Bij Otolift bieden wij zowel een rechte buitentraplift als een buitentraplift met bochten aan. Welk model u ook kiest, wij maken de traplift altijd helemaal op maat voor uw trap en uw wensen. En wij zorgen ervoor dat u de traplift jarenlang, en in weer en wind, kan gebruiken. Er is altijd een oplossing voor uw situatie.

Voor elke buitentrap

Een traplift voor uw buitentrap

Een traplift voor buiten is vergelijkbaar met een binnentraplift. Het verschil is dat buitentrapliften aangepast zijn aan verschillende weersomstandigheden. Belangrijke onderdelen zijn waterdicht of roestbestendig. En de waterdichte hoes beschermt de traplift het hele jaar door tegen verschillende weersomstandigheden, zoals regen, sneeuw en UV-straling. Net als bij een binnentraplift, wordt een traplift voor een buitentrap volledig op maat gemaakt. Het maakt dus niet uit wat de vorm of het materiaalsoort van uw trap is. Daarnaast houden wij altijd rekening met uw wensen. Zo kunt u voor een buitentrap met bochten vaak voor de binnenbocht kiezen, zodat de brede zijde van de treden zo goed mogelijk beloopbaar blijft.

Een Otolift traplift voor buiten.

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift voor buiten van Otolift

check inbegrepen Een buitentraplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap en uw wensen. De traplift past zo perfect bij uw situatie.

check inbegrepen Uw trap blijft beloopbaar
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning kan vaak gewoon blijven zitten.

check inbegrepen Nieuw, huur & tweedehands
U kunt kiezen tussen nieuw en tweedehands. Of u kunt de buitentraplift (tijdelijk) huren. U vindt bij ons altijd een betaalbare oplossing.

check inbegrepen 48 uur levertijd mogelijk
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een korte levertijd. Uw traplift kan al binnen 48 uur geleverd worden.

check inbegrepen 5 jaar garantie
Uniek in de markt: u krijgt 5 jaar garantie op uw nieuwe of tweedehands lift. Dit geldt ook voor slijtagegevoelige onderdelen.

De prijs en mogelijkheden bespreekt een Otolift adviseur met u tijdens een vrijblijvend adviesgesprek aan huis.

Maatwerk voor elk situatie

Een traplift voor buiten: wat is de prijs?

De prijs van een traplift voor buiten is maatwerk, net als de traplift zelf. In veel gevallen heeft u bijvoorbeeld de keuze tussen de Otolift Line, voor rechte trappen, en de Otolift Modul-Air Smart, voor alle soorten trappen. Ook bij een buitentraplift hebben de vorm van de trap en het aantal traptreden en bochten invloed op de uiteindelijke prijs. Uw keuze tussen nieuw en tweedehands en huur en koop is eveneens belangrijk. Ongeacht uw keuze geniet u bij Otolift standaard van uitgebreide garantie. En de installatie is altijd gratis. Maak een afspraak voor een vrijblijvend thuisadvies voor een advies voor uw situatie. Of bereken uw prijs online.

FAQ

De meestgestelde vragen over trapliften voor buiten

  • Een traplift voor buiten en een traplift voor binnen lijken erg op elkaar. Het grote verschil is dat een traplift voor buiten een speciale behandeling krijgt voor gebruik buiten. Een waterafstotende behandeling en een hoes voorkomen roestvorming en beschermen de traplift tegen weersinvloeden van buitenaf.

  • De prijs van een buitentraplift is afhankelijk van uw keuzes en de mogelijkheden voor uw situatie. Hoe complexer de trap en uw wensen zijn, hoe meer de traplift kost. Als u een klein budget heeft, kunt u besparen door de traplift (deels) tweedehands te kopen, of te huren. Tijdens een vrijblijvend thuisadvies vertelt een trapliftadviseur u wat de exacte kosten zijn van een buitentraplift voor uw trap.

  • De installatie van een buitentraplift is hetzelfde als de installatie van een traplift voor binnen. Wij maken de traplift in onze eigen fabriek al geschikt voor gebruik buitenshuis. De traplift is daarmee beschermd tegen alle weersomstandigheden. De installatie duurt gemiddeld slechts zo’n 4 uur.

  • Bij Otolift vindt u een buitentraplift voor elke trap. Het maakt dus niet uit of u een rechte trap met weinig treden of een steile trap met bochten heeft. Trapliften van Otolift passen daarnaast ook op elke materiaalsoort. Het maakt voor de traplift niet uit of uw buitentrap van steen, beton, metaal of hout gemaakt is. Ook voor buitentrappen is een traplift de oplossing om weer veilig naar boven en beneden te gaan.

  • Ook op uw buitentraplift krijgt u bij Otolift 5 jaar garantie. Dit geldt ook op slijtagegevoelige onderdelen. Wij kunnen deze uitzonderlijke garantie bieden door de hoge kwaliteit van onze trapliften. Lees meer over de garantie van Otolift.

  • Voor al onze trapliften bieden wij 24/7 service aan. Dat betekent dat wij u 24 uur per dag en 7 dagen per week helpen bij storingen of andere problemen. Wij helpen u altijd, ook als u geen servicecontract heeft. Voor een laag bedrag per maand geniet u dan van levenslange garantie en gratis periodiek onderhoud. Afhankelijk van uw contract heeft u geen extra kosten voor 24/7 service.

  • De levertijd van onze buitentrapliften is afhankelijk van het door u gekozen trapliftmodel. Daarnaast hebben de drukte in onze fabriek en onze bezetting invloed. Als u voor onze modulaire traplift, de Otolift Modul-Air Smart kiest, kan de traplift al binnen 48 uur geleverd worden.

hulp nodig

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 444 777 2

Klantbeoordeling

Onze klanten beoordelen ons met een 9,2

Goede ervaringen, goed bereikbaar, goede service en onderhoud

10
Mevr. A. v. Vlijmen-v. Dijk

Sinds 1 week maak ik gebruik van de otolift en ben er zeer blij mee. Ook wil ik de…

10
Riny Muis

Zeer goed, gemakkelijk bedienbaar.

10
Anoniem

Onze lift gaf een probleem. Monteur was er binnen 2 uur. Chapeau!!!

10
Verbeek

Succesvol

10
Hetty

Goed.

10
Anoniem

Deze was perfect!

10
C. A. Boon – van Duijl

Plaatsingen v. d. lift geheel verlopen zoals afgesproken.

8
Anoniem

.

10
Anoniem

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • Brochure met onze trapliftmodellen
  • Valpreventiegids met checklist
  • Gratis puzzelboekje
Gratis Otolift informatiepakket

Ja, stuur mij het gratis informatiepakket