De prijzen van onze trapliften

Vrijblijvende prijsindicatie

U zult voordat u een traplift gaat kopen graag eerst willen weten wat een traplift kost. Dan is het goed om te weten dat alle Otolift trapliften geheel op maat voor onze klanten worden vervaardigd. Iedere situatie is immers anders. Er is geen enkele trap gelijk. Bovendien houden wij uiteraard ook zo veel mogelijk rekening met zowel de situatie als de wensen van onze klanten. Dat houdt in dat de kosten van een traplift niet alleen afhankelijk zijn van het type traplift dat u wilt kopen, maar ook van uw wensen en van de situatie van uw trap.

Vrijblijvende prijsindicatie

De kosten van een traplift

Wij kunnen u op onze website dan ook geen kant-en-klaar overzicht van de prijzen van onze trapliften presenteren. Om u toch een inzicht in de kosten van een traplift te geven, kunnen wij wel een prijsindicatie voor u verzorgen. Omdat zoals gezegd iedere situatie en iedere trap weer anders is, hebben wij daar wel wat informatie over uw trap voor nodig. Als u de benodigde informatie in het formulier in wilt vullen, krijgt u van ons op korte termijn een geheel vrijblijvende prijsindicatie zodat u weet wat een Otolift traplift ongeveer gaat kosten. Klik op de onderstaande button om het formulier in te vullen of bel gratis naar 0800 444 777 2.

Ontvang nu onze gratis brochure!

otolift-brochure
Brochure aanvragen

Waarom kiest u voor Otolift?

  • Altijd een passende oplossing!
  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd uit eigen fabriek
  • Familiebedrijf sinds 1891
Nu met levenslange garantie i.c.m. jaarlijks onderhoud

Vrijblijvende prijsindicatie

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies en offerte aanvragen

U kunt in plaats van een indicatie van de prijs van een traplift ook direct een afspraak met één van onze adviseurs maken. Deze komt bij u langs, bespreekt samen met u de beste mogelijkheid voor het plaatsen van de traplift en geeft u een gratis advies. Ook zorgt hij ter plekke voor een geheel vrijblijvende offerte met de exacte prijs van de geïnstalleerde traplift. Dan weet u voordat u de traplift koopt precies wat deze gaat kosten, welke traplift voor uw situatie het beste geschikt is én hoe die traplift het beste kan worden geplaatst. Bel gratis naar 0800 444 777 2 voor een gratis thuisadvies of klik op de button om een afspraak te maken.

Gratis thuisadvies

Vriendelijk geprijsd

Als de grootste producent van trapliften van Nederland kunnen wij u onze trapliften tegen een vriendelijke prijs leveren. Wij maken onze trapliften in onze eigen fabriek in Bergambacht, onze bedrijfsgrootte maakt daarbij een zeer efficiënt productieproces mogelijk. Wij zijn met meer dan 100 monteurs op de weg altijd wel bij u in de buurt. Daardoor kan de plaatsing van uw traplift, die altijd bij de prijs is inbegrepen, op een efficiënte wijze worden gerealiseerd en snel worden ingepland. Als u een traplift van Otolift koopt, kunt u verzekerd zijn van een vriendelijk geprijsde en betrouwbare traplift, die op vakkundige wijze wordt geplaatst.

Snel geleverd uit eigen fabriek

Als rechtstreeks fabrikant kan Otolift haar trapliften op zeer korte termijn leveren. Wie bij Otolift een traplift gaat kopen, kan vertrouwen dat Otolift de traplift op korte tijd kan leveren en plaatsen. De levertijd is standaard 1 tot 3 weken en een spoedlevering kan zelfs binnen 1 week geleverd worden. > Lees meer over de levertijden

Man op traplift

Onze trapliften

Voor iédere trap een oplossing!

Met onze verschillende railsystemen, die in eigen fabriek worden gemaakt, kunnen wij een traplift zowel langs de buitenbocht als langs de smalle zijde van de trap plaatsen.

Bekijk ons aanbod

Vergoedingen

U kunt uw gemeente vragen om de kosten van een traplift te vergoeden. Deze kosten kunnen (deels) worden vergoed in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). De hoogte van de vergoeding van een traplift en het beleid verschilt per gemeente.

Lees verder

Tweedehands

Om kosten te besparen kan het interessant zijn om een gebruikte traplift te kopen. Door de hoge kwaliteit van de Otolift trapliften zijn deze vaak nog in uitstekende staat. De gebruikte trapliften worden vóór aflevering door ons nauwgezet gecontroleerd en gereviseerd, en voorzien van nieuwe zittingen.

Lees verder

Huren

Ook bieden wij u de mogelijkheid om een traplift te huren. Afhankelijk van de omstandigheden, zoals in het geval van een tijdelijke oplossing, kan het huren van een traplift een kostenbesparende optie zijn. U heeft bij een gehuurde traplift qua uitvoering en opties net zoveel mogelijkheden als bij koop.

Lees verder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.1 Bij 2046 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international