Een traplift huren

Liever huren dan kopen?

Een traplift kunt u in een aantal gevallen voordeliger huren dan kopen. Bijvoorbeeld als u enige tijd moet revalideren en in verband daarmee geen trap kan of mag lopen. Dan is het praktischer om een Otolift traplift te huren. Het kan ook een financiële afweging zijn, of het voordeliger voor u is om een traplift te huren in plaats van kopen.

Tijdelijk een traplift nodig

Als u slechts tijdelijk een traplift nodig heeft, is het huren van een traplift waarschijnlijk de beste optie. U betaalt dan een vast bedrag per maand. Voor dat bedrag wordt de traplift voor u geïnstalleerd en ook onderhouden. Als u de traplift niet meer nodig heeft, als u bijvoorbeeld voldoende hersteld bent, kunt u de traplift weer eenvoudig door ons laten verwijderen en heeft u uw hele trap weer tot uw beschikking. Bij Otolift kunt u al een traplift huren vanaf één maand.

Alsnog kopen

Als tijdens de huurperiode blijkt dat u de traplift langer of zelfs permanent nodig heeft, kunt u er alsnog voor kiezen om de traplift te kopen. Dit kan op de lange termijn namelijk voordeliger zijn dan het huren van de traplift. Als alternatief voor het huren van een traplift kunt u ook overwegen om een gebruikte traplift te kopen.

Wat kost het huren van een traplift?

De kosten van het huren van een traplift hangen af van uw trapsituatie. Er zijn verschillende factoren van invloed op de hoogte van de prijs. Er wordt onder meer rekening gehouden met het aantal verdiepingen en de termijn dat u de traplift wilt huren. Ook uw wensen met betrekking tot de uitvoering van de traplift zijn van invloed op de huurprijs. U betaalt naast de eenmalige kosten een vast bedrag per maand voor de huur van de traplift. Bent u benieuwd of het huren van een traplift ook voor u voordeliger is? Bel ons dan vrijblijvend op 0800 – 444 777 2 voor meer informatie of vul het onderstaande formulier in.

Bekijk het aanbod

Ontvang nu onze gratis brochure!

otolift-brochure
Brochure aanvragen

Waarom kiest u voor Otolift?

  • Marktleider & Altijd dichtbij
  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd uit eigen fabriek
  • Familiebedrijf sinds 1891

Vrijblijvende huurofferte

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen!

Gebruikte traplift

Het is bij Otolift ook mogelijk een tweedehands traplift te kopen. Net als bij het huren van een traplift zijn de kosten sterk afhankelijk van de trapsituatie, en of wij de rail opnieuw kunnen gebruiken. Een tweedehands traplift is net zo veilig en betrouwbaar als een nieuwe traplift.

Lees verder

Aanschaf

Koopt u liever een traplift? U vindt in ons leveringsprogramma trapliften voor iedere situatie. Wij hebben trapliften die geschikt zijn om aan de binnenbocht of aan de buitenbocht van een gebogen trap te plaatsen. Uiteraard leveren wij ook trapliften voor rechte trappen.

Lees verder

Vergoedingen

In het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) kan uw gemeente de kosten van een traplift (deels) vergoeden, als u daar een aanvraag voor indient. De hoogte van de vergoeding voor de traplift en het beleid verschilt per gemeente.

Lees verder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 3282 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international