Een tweedehands traplift

Ook dan bent u verzekerd van kwaliteit

Door een tweedehands traplift te kopen, bespaart u een aanzienlijk bedrag op de aanschafkosten van een traplift. Omdat u een gebruikte Otolift traplift koopt, heeft deze nog steeds dezelfde kwaliteit en is deze net zo veilig als een geheel nieuwe traplift. Daarom kan een tweedehands traplift een goed alternatief voor een nieuwe traplift zijn. Uiteraard hangen de prijzen en mogelijkheden sterk af van uw situatie, en ook van ons actuele aanbod aan gebruikte trapliften.

Tweedehands traplift: rechte of gebogen trap

De situatie van uw trap is sterk van invloed op de aanschafprijs. Als u een rechte trap heeft kunnen wij de rail vaak opnieuw gebruiken. Dat maakt het natuurlijk een stuk voordeliger. Een trap met bochten wordt echter volledig op maat gemaakt in onze fabriek. Het is dan niet mogelijk om de rail opnieuw te gebruiken. Wij moeten daarvoor een nieuwe rail maken die geheel op maat voor uw trap wordt vervaardigd. Wij kunnen dan alleen de stoel opnieuw gebruiken.

Uiteraard houden wij ook bij een gebruikte traplift terdege rekening met de medegebruikers. De trap moet immers ook voor hen veilig en ook goed beloopbaar zijn. Daarom heeft het onze voorkeur om een traplift langs de smalle, steile kant van een trap te plaatsen. Hierdoor blijft er zoveel mogelijk van het beloopbare gedeelte van de trap beschikbaar en kan de trapleuning in de meeste gevallen ook gewoon blijven zitten.

Wij houden rekening met uw wensen

Bij een gebruikte traplift wordt de stoel altijd volledig door ons gereviseerd en ook voorzien van nieuwe bekleding. Hierbij houden wij altijd rekening met uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld bepalen of u bijvoorbeeld een kunststof zitting of luxe lederen bekleding wilt. Ook kunt u aangeven of de stoel handmatig mag worden bediend, of dat de stoel juist van alle gemakken moet worden voorzien. Zo passen wij de tweedehands traplift aan op basis van uw wensen.

Garantie en kwaliteit

Ook plaatsen wij in een gebruikte traplift altijd een nieuwe accu en worden alle onderdelen zoals de motor gereviseerd en opnieuw geplaatst. Bij Otolift bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Een gebruikte traplift van Otolift Trapliften is dus net zo veilig en betrouwbaar als een nieuwe traplift. Bel naar 0800 444 777 2 voor de beschikbare mogelijkheden of vul het onderstaande formulier in.

Nu met levenslange garantie i.c.m. jaarlijks onderhoud.

Bekijk het aanbod

Ontvang nu onze gratis brochure!

otolift-brochure
Brochure aanvragen

Waarom kiest u voor Otolift?

  • Altijd een passende oplossing!
  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd uit eigen fabriek
  • Familiebedrijf sinds 1891
48 uur levering
Otolift Traplift Modul-Air railsysteem

Modul-Air

Vrijblijvende offerte

Ja, ik wil graag meer informatie ontvangen!

Vergoedingen

Gemeenten kunnen de kosten van een traplift (deels) vergoeden. Dit gebeurt dan in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U dient de vergoeding zelf bij de gemeente aan te vragen. Niet alleen de hoogte van de vergoeding van een traplift maar ook het beleid kan per gemeente verschillen.

Lees verder

Een nieuwe traplift

Gaat uw voorkeur toch uit naar een nieuwe traplift? In ons aanbod vindt u trapliften die geschikt zijn voor iedere trapsituatie. Zowel voor rechte, als voor gebogen trappen. Aan de hand van de situatie bespreken wij met u of de rail voor de traplift het beste aan de binnenbocht of de buitenbocht van de trap moet worden geplaatst.

Lees verder

Traplift huren

Afhankelijk van de omstandigheden, kan het huren van een traplift een goed alternatief zijn. Dat kan zijn omdat het een tijdelijk situatie betreft, zoals een revalidatie waardoor u tijdelijk geen trap kunt of mag lopen. Ook kunnen er financiële redenen zijn om liever geen traplift aan te schaffen.

Lees verder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 3282 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international