Menu

Traplift verkopen aan Otolift

Heeft u een Otolift traplift op uw trap staan, maar wordt deze niet gebruikt? Dan kunt u uw gebruikte traplift aan ons verkopen. Wij vinden het namelijk belangrijk dat onze trapliften optimaal gebruikt worden. Als u bij de aankoop van uw traplift een ZorgZeker-pakket heeft afgesloten voor de service aan uw traplift, garanderen wij een hoge restwaarde. En wij kopen uw traplift dan altijd terug, hoe oud de traplift ook is. Bij Otolift bent u zeker van een snelle en nette afhandeling. Een traplift kunnen wij in korte tijd verwijderen. Uw trap is snel weer vrij en wij kunnen uw traplift een nieuw leven geven bij iemand die hem hard nodig heeft.

Gebruikte traplift verkopen

De eerste stap om uw traplift te verkopen is contact opnemen met Otolift. Wij beoordelen dan wat de restwaarde is van uw traplift. Een lift voor een trap met bochten is duurder om te maken dan een rechte traplift. Voor uw traplift met bochten betalen wij dus meer. Ook de leeftijd en herbruikbare stukken zijn belangrijk. Met een ZorgZeker-pakket weet u waar u aan toe bent en wij weten dat de lift goed is onderhouden. Daarom kunt u uw gebruikte traplift verkopen voor een hoog bedrag.

Een man zit op de traplift die hij wil verkopen.

Traplift verwijderen: deskundig, gratis en snel

Als u akkoord gaat met ons bod, dan maken wij met u een afspraak om uw traplift te laten verwijderen. Dat kost u niets. Onze monteurs kennen de verschillende Otolift trapliften door en door. Na het verwijderen van uw traplift laten ze uw trap netjes en schoon achter. De complete traplift wordt vervolgens meegenomen naar onze fabriek. Hier controleren en reviseren wij de traplift grondig. De traplift krijgt daarna een tweede leven.

Een monteur van Otolift is een traplift voorzichtig en snel aan het verwijderen.

Terugkoop van uw nieuwe of gebruikte Otolift traplift

Hoe beter uw traplift is onderhouden, hoe langer de lift meegaat. Daarom vertellen wij u graag vooraf hoeveel wij betalen mocht u uw nieuwe of tweedehands traplift verkopen. Bij de aankoop van uw traplift kunnen wij u daarover informeren. De hoogte verschilt per model. De Otolift Modul-Air Smart heeft een hogere restwaarde dan de Otolift Line. Wij hebben vastgestelde restwaarden voor trapliften tot 1 jaar oud, tot 2 jaar oud én ouder dan 2 jaar. U kunt uw traplift dus vrijwel altijd verkopen aan Otolift.

Trapliften met een ZorgZeker pakket hebben een hogere restwaarde bij verkoop

Wij kopen uw traplift terug!

Als u uw traplift niet meer gebruikt, kunt u bij ons informeren of wij de traplift terugkopen.

Uw traplift verkopen in 3 stappen:

  1. Neem contact op met Otolift.
  2. Bespreek de staat van de traplift.
  3. Ontvang een vrijblijvend bod.

Op basis van de drie bovenstaande punten brengen wij een vrijblijvend bod uit op uw traplift.

 Ik wil mijn traplift verkopen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De meestgestelde vragen over trapliften verkopen aan Otolift

  • Ook als u geen servicepakket heeft, kunt u uw traplift aan ons verkopen. Het is goed mogelijk dat de restwaarde lager is als de traplift niet door ons is onderhouden. Neem daarom gerust contact met ons op, zodat wij een bod kunnen doen op uw traplift. Dat is voor u natuurlijk helemaal vrijblijvend. Bel ons op 0800 444 777 2 of stuur een e-mail naar [email protected]. Eén van onze medewerkers kan u dan vertellen wat uw traplift u oplevert.

  • Ook als uw traplift geen restwaarde meer heeft, kunt u de traplift door Otolift laten verwijderen. Wij vragen hiervoor een slechts kleine bijdrage. Kiest u ervoor om de traplift door ons te laten verwijderen, dan bent u gegarandeerd van een vakkundige en snelle afhandeling. Als u uw tweedehands traplift wilt verkopen, doet u er goed aan om contact met ons op te nemen. Dat kan via het telefoonnummer 0800 444 777 2, of via de e-mail: [email protected].

  • Nee, wij kopen alleen Otolift trapliften terug. Als fabrikant zijn wij gespecialiseerd in het installeren, onderhouden en reviseren van onze eigen trapliften. Om de hoogste kwaliteit te kunnen garanderen, hebben wij ervoor gekozen om alleen ons eigen merk te kopen. Wilt u een gebruikte Otolift traplift verkopen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

  • Als u een traplift in bruikleen heeft, kunnen wij deze niet zomaar verwijderen. Dat komt omdat u niet zelf de eigenaar bent van de traplift. U moet daarom eerst een verzoek indienen bij de instantie, bijvoorbeeld uw gemeente. Als het wordt goedgekeurd, krijgen wij vanuit de instantie een verzoek om de traplift te verwijderen. Houd er rekening mee dat dit even kan duren. Om tijd te besparen kunt u daarom beter direct een melding doen bij de instantie van wie u de traplift leent.

PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!