Menu

Trapliften vergelijken

Trapliften vergelijken is de eerste stap bij het kiezen van een passende traplift. Alle trapliften van Otolift zijn kwalitatief, veilig, gebruiksvriendelijk en gecertificeerd volgens de Nederlandse en Europese regelgeving voor trapliften. Trapliftmodellen verschillen onderling qua geschiktheid voor de trapvorm, het design en de kosten. Door onze 3 modellen te vergelijken, kunt u de beste traplift voor uw situatie kiezen.

Welke traplift past op uw trap

Otolift Modul-Air Smart
Otolift Two
Otolift Line
Past op rechte trappen
Past op trappen met bochten
Past op een wentel- of spiltrap
Geschikt voor binnenzijde trap
Geschikt voor buitenzijde trap
Enkele rail
Automatisch draaibare zitting Optioneel Optioneel
Automatisch opklapbare voetensteun Optioneel
Reverse Drive Technology
Start op eerste trede Optioneel
Opklapbare rail Optioneel Optioneel
Werkt ook bij stroomuitval
Klembeveiliging
Maximaal laadvermogen 125 kg 150 kg 160 kg
Levertijd Binnen 48 uur 1 tot 2 weken Binnen 48 uur

Vergelijk onze 3 trapliftmodellen

Otolift trapliften hebben elk hun eigen voordelen en mogelijkheden. Het ene model past op rechte trappen, het andere op trappen met bochten. Ook zit er verschil in de mogelijkheden voor de plaatsingszijde. Wilt u de traplift aan de binnen- of buitenzijde van uw trap? De binnenzijde is de kant waar de treden het smalst zijn, hier zit meestal ook de spil van de trap. De buitenzijde is de kant waar de traptreden het breedst zijn. Dit is vaak de kant van de muur en de trapleuning. De beloopbaarheid van de trap is dan ook vele malen beter aan de brede kant. Welke traplift voor u geschikt is, hangt af van uw trap en uw voorkeuren.

Otolift Modul-Air Smart

De Modul-Air Smart is het meest geavanceerde trapliftmodel van Otolift. De traplift past op vrijwel elke trap, ook als deze erg smal is. Dankzij de door onszelf ontwikkelde Reverse Drive Technology kan deze traplift al geplaatst worden op trappen vanaf zestig centimeter breedte. Daarnaast kunt u kiezen tussen plaatsing aan de binnenzijde en de buitenzijde van uw trap. Onze alleskunner noemen wij de Otolift Modul-Air Smart daarom ook wel. Extra opties die het gebruik makkelijker maken, zijn standaard inbegrepen bij dit model. U kunt hierbij denken aan een automatisch opklapbare voetensteun. Zo hoeft u nooit voorover te bukken. En de traplift zelf neemt minimale ruimte in beslag, vanwege de volledig opklapbare stoel. Die rijdt over de dunste enkele rail ter wereld: een slanke buis van slechts 6 centimeter dikte. Het maakt de traplift een onopvallende verschijning.

Wat de Otolift Modul-Air Smart verder zo bijzonder maakt, is de innovatieve opbouw. De rail wordt gevormd door perfect aaneengesloten modules. Omdat we deze modules op grote schaal maken in onze fabriek, is de levertijd zo kort dat de traplift al binnen 48 uur op uw trap kan staan.

Otolift Two

De Two is ons trapliftmodel voor rechte trappen en trappen met bochten. Maar dan wel alleen aan de buitenzijde van de trap. Daarom is ook dit model zo compact mogelijk vormgegeven. Dat ziet u direct aan de rail. De Two heeft 2 ultradunne buizen, die op een onopvallende manier met elkaar verbonden zijn. Deze smalle buizen plaatsen wij strak langs uw muur, zodat de traplift minimale ruimte inneemt. De compacte vormgeving van de stoel draagt daaraan bij. Houd er wel rekening mee dat alleen de smalle kant van de treden beloopbaar blijft.

Om het gebruik van de traplift makkelijker te maken, kunt u kiezen voor extra opties. U kunt hierbij denken aan een automatisch draaibare zitting, zodat u de stoel bovenaan de trap niet zelf hoeft te draaien. Niet alleen qua ruimte, maar ook qua uitstraling is de Otolift Two een subtiele verschijning. Of u de traplift nu binnen of buiten wilt gebruiken.

Otolift Line

De Line is geschikt voor vrijwel alle rechte trappen, zowel binnens- als buitenshuis. Vergeleken met onze andere trapliftmodellen is de Line bescheiden vormgegeven. Bij deze traplift is er vooral veel aandacht besteed aan het gebruiksgemak en de betaalbaarheid. Het gebruiksgemak ziet u terug in de rail én de stoel. De rail is voorzien van een doorlopende laadstrip, waardoor u de stoel op elk gewenst punt kunt parkeren. En heeft u een smalle gang? Dan kan het onderste gedeelte van de rail opgeklapt worden. Uw gang blijft dan zoveel mogelijk vrij.

Verder heeft de Line een handmatig (standaard) of automatisch (optioneel) draaibare stoel, voor een extra veilige afstap op de overloop. De bedieningsknop zit aan de voorkant van de armleuning en is gemakkelijk te gebruiken. In de armleuning vindt u ook het ICS-display. Dit display vertelt u precies wat de status is van de lift. Mocht er een probleem optreden, dan ziet u dus direct wat er aan de hand is. Deze gebruiksvriendelijke traplift is daarnaast heel makkelijk en snel op maat te maken. Daarom is deze traplift al binnen 48 uur leverbaar. Zo kunt u snel weer veilig naar boven en beneden.

Vrijblijvende trapliftofferte

Vrijblijvende offerte

Prijzen van trapliften vergelijken

Wilt u de prijzen van de verschillende trapliftmodellen vergelijken? De prijs van een traplift verschilt per trapsituatie en is afhankelijk van uw wensen. Een rechte traplift is minder complex om te maken dan een traplift met bochten. De rail van een rechte traplift hoeft namelijk niet gebogen te worden, waardoor u goedkoper uit bent. Ook uw keuzes voor onder andere de plaatsingszijde, de kleur van de rail en het materiaal van de zitting hebben invloed op de prijs. Een traplift aan de buitenzijde is makkelijker om te produceren en te installeren en is dus voordeliger.

Naast de standaard railkleuren (crèmewit, bleekbruin en gitzwart) kunt u bij de Modul-Air Smart en de Two kiezen voor een rail in elke mogelijke RAL-kleur. De prijs van een traplift is altijd inclusief poedercoating in een standaardkleur. De prijs van een rail in een niet-standaard kleur is iets hoger. Om vermenging van kleuren te voorkomen, maken we onze poedercoatcabine voor elke kleur grondig schoon.

Daarnaast kunt u bij zowel de Modul-Air Smart als de Two bepalen van welk materiaal de zitting gemaakt is. Leer en kunstleer zijn prijziger dan stof. Van alle drie de materiaalsoorten bieden wij ook verschillende kleuren aan. Zo kunt u een traplift samenstellen die past bij uw wensen én uw woning. Al deze factoren bij elkaar zorgen ervoor dat we helaas geen kant-en-klare prijzen kunnen benoemen.

Wilt u de prijzen van onze trapliften voor uw situatie vergelijken? Vraag dan om een vrijblijvende prijsindicatie of maak een afspraak voor een gratis thuisadvies. Onze adviseur leggen u graag alle verschillen en mogelijkheden uit.

Dit mag u van Otolift Trapliften verwachten

Supersnelle levertijd grijs
Supersnelle levertijd

Kan al binnen 48 uur bij u thuis zijn. De installatie duurt vaak maar 3 uur.

Hoogwaardige kwaliteit grijs
Hoogwaardige kwaliteit

Uw traplift is altijd volledig maatwerk en 100% eigen fabricaat van Otolift.

Otolift altijd bereikbaar grijs
Altijd en overal bereikbaar

Voor vragen en storingen kunt u ons 24/7 bereiken via diverse kanalen.

Levenslange garantie op Otolift Trapliften grijs
Uitstekende garantie

Levenslange garantie bij onderhoud.

Innovatief  stijdvol design grijs
Innovatief en compact design

Volledig opklapbaar. De trap blijft veilig beloopbaar.

huren nieuw tweedehands grijs
Huren, nieuw & tweedehands

U kunt de traplift bij ons kopen of (tijdelijk) huren.

Supersnelle levertijd grijs
Supersnelle levertijd

Kan al binnen 48 uur bij u thuis zijn. De installatie duurt vaak maar 3 uur.

Hoogwaardige kwaliteit grijs
Hoogwaardige kwaliteit

Uw traplift is altijd volledig maatwerk en 100% eigen fabricaat van Otolift.

Otolift altijd bereikbaar grijs
Altijd en overal bereikbaar

Voor vragen en storingen kunt u ons 24/7 bereiken via diverse kanalen.

Levenslange garantie op Otolift Trapliften grijs
Uitstekende garantie

Levenslange garantie bij onderhoud.

Innovatief  stijdvol design grijs
Innovatief en compact design

Volledig opklapbaar. De trap blijft veilig beloopbaar.

huren nieuw tweedehands grijs
Huren, nieuw & tweedehands

U kunt de traplift bij ons kopen of (tijdelijk) huren.

Klanten beoordelen ons met een 9.2

Een goed en net bedrijf, van vertegenwoordiger tot kantoor van service medewerker tot…

9
H van Keken

Perfect, ook op een smalle trap biedt de Otolift de ideale oplossing

10
L. Frison

Zeer positief: 1. bespreking + offerte / bestellen en opmeting. 2. bezorging en…

10
A.J. Westra Hoekzema

Ik kon naar huis en met m'n nieuwe Otolift kan ik de trap weer op en af. Dat is heel…

10
A.G. Vermeulen

Net als in de reclame! Snelle en goede communicatie. Tijdsafspraken werden gemaakt en…

10
M.P. Vlaardingerbroek

In het begin was het even wennen maar het gaat nu geweldig. Ik heb alleen van 1 ding…

10
M.A.P. van der Linden

Via de TV heb ik Otolift ontdekt. Een folder aangevraagd en meteen een afspraak met…

10
M. Huisman

Onze ervaringen met uw bedrijf zijn positief van offerte tot en met installatie.…

10
A. van Andel

Zeer vakkundig ingemeten en geplaatst. Snelle levering.

10
F. Imrich
PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!