Menu

Nazorg bij Otolift

U heeft een traplift van Otolift op uw trap staan. Ook na de installatie kunt u bij ons terecht met vragen of opmerkingen rond het gebruik van uw traplift. Wij vinden het namelijk erg belangrijk dat u de traplift op een veilige manier zo lang mogelijk kunt gebruiken. Daarom vertellen wij u graag meer over het gebruik van uw traplift en de storingen die voor kunnen komen. Ook leggen wij uit hoe u de traplift schoonhoudt en hoe de accu’s zo lang mogelijk meegaan. En als u de traplift niet meer nodig heeft, nemen wij hem in de meeste gevallen graag weer van u over. Bij Otolift vinden wij het ook belangrijk dat u tevreden bent over ons en uw traplift. Daarom kunt ook bij ons terecht met uw klachten én uw complimenten.

Uw traplift veilig gebruiken

Na de installatie van uw traplift heeft één van onze monteurs u uitgelegd hoe u de traplift veilig kunt gebruiken. Omdat het fijn kan zijn om dat nog eens na te lezen, heeft u van ons ook een Otolift gebruiksaanwijzing gekregen. Die kunt u via onze website nog eens downloaden. In de gebruiksaanwijzing leest u ook meer over de meestvoorkomende Otolift storingen aan onze traplift en hoe u ze zelf of met hulp kunt oplossen. Komt u er niet uit, dan staat onze storingsdienst voor u klaar.

Een monteur van Otolift geeft een man en vrouw een mondelinge handleiding van hun Otolift.

Zo lang mogelijk gebruiken

Uw Otolift heeft een lange levensduur. Dat garanderen wij u. Er zijn ook dingen die u zelf kunt doen om storingen te voorkomen. Zorg er bijvoorbeeld voor dat u de stoel van uw traplift op een oplaadpunt parkeert. De accu’s van uw traplift zijn dan altijd opgeladen. Maak uw traplift daarnaast op regelmatige basis schoon. Zo voorkomt u bijvoorbeeld dat er stof en vet ophoopt op de rail. Om u daarbij te helpen geven wij een paar tips voor het schoonmaken van de rail en de stoel.

Een regelmatig schoongemaakte Otolift traplift ziet eruit als nieuw en gaat langer mee.

De service van Otolift

Bij Otolift vinden wij het belangrijk dat u tevreden bent over onze producten en onze dienstverlening. Als u dat niet bent, dan vinden wij het fijn als u dit met ons deelt. Uw Otolift klacht helpt ons om onze service en dienstverlening verder te verbeteren. Ook als u de traplift niet meer gebruikt kunt u bij ons terecht. Gaat u bijvoorbeeld verhuizen naar een gelijkvloerse woning of had u de traplift alleen nodig tijdens uw revalidatie? Dan kunt u uw traplift weer aan ons verkopen.

Medewerkers van Otolift staan u graag telefonisch of per e-mail te woord als u uw traplift wilt verkopen of een klacht heeft.

Klanten beoordelen ons met een 9.2

Een goed en net bedrijf, van vertegenwoordiger tot kantoor van service medewerker tot…

9
H van Keken

Perfect, ook op een smalle trap biedt de Otolift de ideale oplossing

10
L. Frison

Zeer positief: 1. bespreking + offerte / bestellen en opmeting. 2. bezorging en…

10
A.J. Westra Hoekzema

Ik kon naar huis en met m'n nieuwe Otolift kan ik de trap weer op en af. Dat is heel…

10
A.G. Vermeulen

Net als in de reclame! Snelle en goede communicatie. Tijdsafspraken werden gemaakt en…

10
M.P. Vlaardingerbroek

In het begin was het even wennen maar het gaat nu geweldig. Ik heb alleen van 1 ding…

10
M.A.P. van der Linden

Via de TV heb ik Otolift ontdekt. Een folder aangevraagd en meteen een afspraak met…

10
M. Huisman

Onze ervaringen met uw bedrijf zijn positief van offerte tot en met installatie.…

10
A. van Andel

Zeer vakkundig ingemeten en geplaatst. Snelle levering.

10
F. Imrich
PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!