Menu

Otolift gebruiksaanwijzingen

In de gebruiksaanwijzing van uw Otolift traplift vindt u alle informatie die u nodig heeft om de traplift veilig te gebruiken. Hoe u de traplift gebruikt, wordt uitgelegd in een korte tekst en met duidelijke afbeeldingen. Ook vindt u in de gebruiksaanwijzing informatie over storingen die kunnen ontstaan en wat u zelf kunt doen om ze op te lossen. Als u hulp nodig heeft kunt u 24 uur per dag en 7 dagen per week contact opnemen met onze storingsdienst. Elke nieuwe traplift, tweedehands traplift en gehuurde traplift wordt standaard geleverd met een Otolift handleiding. Als u de handleiding kwijt bent of deze graag digitaal wilt hebben, kunt u hieronder voor elk trapliftmodel de handleiding downloaden.

Otolift Modul-Air Smart gebruiksaanwijzing

De Otolift handleiding van de Modul-Air Smart is exclusief ontworpen voor dit specifieke model traplift. In deze gebruiksaanwijzing vindt u daarom alleen gerichte informatie over het gebruik en de aanpak van storing over de Modul-Air Smart. Deze traplift is te herkennen aan de brede rugleuning. Hieronder vindt u de nieuwste handleiding voor de Otolift Modul-Air Smart. Hierin kunnen opties staan die niet aanwezig zijn op uw traplift.

Gebruiksaanwijzing Modul-Air Smart downloaden

Otolift gebruiksaanwijzing Modul Air Smart

Otolift Modul-Air gebruiksaanwijzing

De Otolift handleiding van de Modul-Air is exclusief ontworpen voor dit specifieke model traplift. In deze gebruiksaanwijzing vindt u daarom alleen gerichte informatie over het gebruik en de aanpak van storing over de Modul-Air. Deze traplift is te herkennen aan de smalle rugleuning. Hieronder vindt u de nieuwste handleiding voor de Otolift Modul-Air. Hierin kunnen opties staan die niet aanwezig zijn op uw traplift.

Gebruiksaanwijzing Modul-Air downloaden

De gebruiksaanwijzing van de Otolift Modul-Air.

Otolift Two gebruiksaanwijzing

De Otolift handleiding van onze Otolift Two is speciaal voor deze traplift geschreven. U vindt hierin daarom alleen informatie over het gebruik en veelvoorkomende storingen van deze traplift. De Otolift Two is goed te herkennen aan de gele bedieningsknop en de rail. Die bestaat uit twee dunne buizen. Hieronder vindt u de meest recente handleiding van de Otolift Two.

Gebruiksaanwijzing Two downloaden

De gebruiksaanwijzing van de Otolift Two.

Otolift Line gebruiksaanwijzing

De Otolift handleiding van de Otolift Line is alleen bedoeld voor dit trapliftmodel. In de gebruiksaanwijzing leest u daarom alleen over het gebruik en het oplossen van storingen voor deze traplift. De Otolift Line is alleen geschikt voor rechte trappen. U kunt deze traplift goed herkennen aan de aluminium rail. Hieronder vindt u de meest recente handleiding van de Otolift Line.

Gebruiksaanwijzing Line downloaden

De gebruiksaanwijzing van de Otolift Line.

Bekijk de instructievideo’s

Voor zowel de Otolift Modul-Air als de Otolift Two hebben wij een instructievideo gemaakt. Hierdoor ziet u makkelijk en snel hoe u deze trapliften kunt gebruiken. Met duidelijke instructies bespreken wij alle stappen voor een veilig gebruik. U kunt de video’s daarom zien als een aanvulling op de gebruiksaanwijzing van uw traplift. Bekijk de video’s hieronder.

De meestgestelde vragen over de gebruiksaanwijzingen

  • In uw Otolift handleiding vindt u uitgebreide informatie over het gebruik van uw traplift en hoe u eventuele storingen kunt oplossen. Sommige storingen kunt u zelf oplossen, voor andere storingen is het nodig dat u een afspraak maakt met één van onze monteurs. In de handleiding krijgt u ook informatie over het schoonmaken en het onderhouden van uw traplift.

  • Als u de handleiding van uw traplift kwijt bent, kunt u hier een nieuwe downloaden. U slaat de handleiding dan op uw computer, telefoon of tablet op, zodat u hier makkelijk bij kunt. Heeft u liever een papieren versie van de Otolift gebruiksaanwijzing? Neem dan contact met ons op om een nieuwe aan te vragen. Uiteraard krijgt u van ons gratis een nieuwe versie voor uw traplift.

  • Ook als u een wat oudere traplift heeft, kunt u gewoon gebruikmaken van de informatie uit de handleiding. Bij Otolift werken wij continu aan het verbeteren van onze trapliften, maar wij zorgen ervoor dat het gebruik ervan zo gemakkelijk mogelijk is. In de Otolift traplift handleidingen houden wij ook rekening met eventuele opties, zoals een automatisch draaibare zitting of automatisch opklapbare voetensteun. U kunt de handleiding met en zonder deze opties gebruiken. Komt u er toch niet uit? Neem dan contact met ons op.

PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!