Menu

Onze trapliften

Wilt u een traplift kopen? Als traplopen niet meer gaat, is een traplift de oplossing om weer veilig gebruik te kunnen maken van uw trap. U vindt bij ons een oplossing voor vrijwel elke trapsituatie. Ook als u de traplift liever aan de binnenzijde van de trap heeft, zodat de brede kant van de treden veilig beloopbaar blijft. Elk model is voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van veiligheid en innovatie. Het maakt niet uit of u nieuw of tweedehands koopt of de traplift huurt. Wij maken de traplift zo dat deze perfect past op uw trap en aansluit bij uw wensen. Een traplift is maatwerk en daar weten wij bij Otolift alles van.

Altijd een oplossing

Een traplift voor elke trap

Een traplift wordt op maat gemaakt voor uw trap. Door moderne technieken en innovaties passen trapliften op vrijwel elke trap. Ook als de trap heel smal of erg steil is. De rail wordt zo gemaakt dat deze perfect aansluit op de vorm van de trap. Of deze nu recht is, één of meerdere bochten heeft of dat het om een wentel- of spiltrap gaat. En zodat de traplift zo compact mogelijk geplaatst wordt. Zelfs op smalle trappen van slechts 70 centimeter breedte past een traplift, door de unieke Reverse Drive Technology. De stoel kan hierdoor deels of volledig achteruit omhoog rijden.

Een traplift van Otolift is een oplossing voor elke trap: recht, met bochten en zelfs wentel- en spiltrappen.
De belangrijkste soorten trapliften zijn rechte trapliften en trapliften met bochten.

Maatwerk uit eigen fabriek

Soorten trapliften: recht en bochten

Er bestaan verschillende soorten trapliften. Deze zijn allemaal op te delen in twee hoofdsoorten: trapliften voor rechte trappen en trapliften voor trappen met bochten. De vorm van de trap bepaalt welke soort er nodig is. Voor trapliften met bochten geldt dat zij over het algemeen ook op rechte trappen passen. Onder beide hoofdsoorten vallen weer verschillende typen trapliften, zoals trapliften voor smalle trappen, buitentrapliften en trapliften met een enkele rail of een dubbele rail. Net als modulaire trapliften, zoals de Otolift Modul-Air Smart, die uit slimme, onderling uitwisselbare modules bestaan en daardoor vaak al binnen 48 uur leverbaar zijn.

Uw trap blijft beloopbaar

Plaatsing aan binnen- of buitenzijde

Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kan deze aan beide kanten van de trap geïnstalleerd worden. Vooral bij trappen met één bocht of meerdere bochten is dit belangrijk, omdat het invloed heeft op de beloopbaarheid van de trap. Een rail aan de binnenzijde houdt de brede zijde van de treden vrij. En de trapleuning kan vaak blijven zitten. Als u de beloopbaarheid belangrijk vindt, is de binnenzijde de beste keuze. De trap en de ruimte eromheen bepalen of een traplift aan de binnenzijde kan, samen met wet- en regelgeving, zoals het Bouwbesluit. En eventuele persoonlijke wensen die meespelen.

uw trap blijft beloopbaar

Voordelen van Otolift

Daarom kiest u voor een traplift van Otolift

check inbegrepen Een traplift op maat
Een traplift van Otolift wordt volledig op maat gemaakt voor uw trap en uw wensen. De traplift past zo perfect bij uw situatie.

check inbegrepen Uw trap blijft beloopbaar
Als u voor plaatsing aan de binnenzijde kiest, blijft uw trap goed beloopbaar. En de trapleuning kan vaak gewoon blijven zitten.

check inbegrepen Nieuw, huur & tweedehands
U kunt kiezen tussen nieuw en tweedehands. Of u kunt de traplift (tijdelijk) huren. U vindt bij ons altijd een betaalbare oplossing.

check inbegrepen 48 uur levertijd mogelijk
Kiest u voor een traplift van Otolift, dan kiest u voor een korte levertijd. Uw traplift kan al binnen 48 uur geleverd worden.

check inbegrepen 5 jaar garantie
Uniek in de markt: u krijgt 5 jaar garantie op uw nieuwe of tweedehands lift. Dit geldt ook voor slijtagegevoelige onderdelen.

Tijdens een vrijblijvend thuisadvies krijgt u vrijblijvend en persoonlijk advies, inclusief een exacte prijsopgave.

Een prijsopgave of thuisadvies

De beste prijs voor nieuw, huur en tweedehands

Net als dat een traplift maatwerk is, geldt dat ook voor de prijs van een traplift. Belangrijke factoren zijn de trapvorm, het aantal traptreden en het trapliftmodel. En hoeveel bochten de rail moet maken. Aan welke kant de traplift geplaatst wordt, heeft ook invloed op de uiteindelijke kosten. Net als de keuze tussen een nieuwe traplift, een tweedehands traplift en een huurtraplift. Tijdens een gratis en vrijblijvend thuisadvies vertelt een adviseur van Otolift u precies wat er mogelijk is voor uw situatie. En wat dit kost.

FAQ

De meestgestelde vragen over onze trapliften

hulp nodig

Hulp nodig?

Wij staan voor u klaar. Op werkdagen zijn wij bereikbaar van 08.30 tot 17.00 uur.

0800 444 777 2

Klanten beoordelen ons met een 9.2

Een goed en net bedrijf, van vertegenwoordiger tot kantoor van service medewerker tot…

9
H van Keken

Perfect, ook op een smalle trap biedt de Otolift de ideale oplossing

10
L. Frison

Zeer positief: 1. bespreking + offerte / bestellen en opmeting. 2. bezorging en…

10
A.J. Westra Hoekzema

Ik kon naar huis en met m'n nieuwe Otolift kan ik de trap weer op en af. Dat is heel…

10
A.G. Vermeulen

Net als in de reclame! Snelle en goede communicatie. Tijdsafspraken werden gemaakt en…

10
M.P. Vlaardingerbroek

In het begin was het even wennen maar het gaat nu geweldig. Ik heb alleen van 1 ding…

10
M.A.P. van der Linden

Via de TV heb ik Otolift ontdekt. Een folder aangevraagd en meteen een afspraak met…

10
M. Huisman

Onze ervaringen met uw bedrijf zijn positief van offerte tot en met installatie.…

10
A. van Andel

Zeer vakkundig ingemeten en geplaatst. Snelle levering.

10
F. Imrich

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • Brochure met onze trapliftmodellen
  • Valpreventiegids met checklist
  • Gratis puzzelboekje
Gratis Otolift informatiepakket

Ja, stuur mij het gratis informatiepakket