Otolift Air

Dunste enkele rail ter wereld

De traplift Otolift Air heeft de dunste enkele rail ter wereld. Deze extra compacte traplift leent zich uitstekend voor installatie langs de binnenbocht van uw trap. De brede kant van de trap blijft beloopbaar en uw trapleuning kan gewoon blijven zitten.

Gratis brochure
Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

€750 korting

Traplift langs de binnenbocht van de trap

Met de dunste enkele rail ter wereld leent de Otolift ‘Air’ traplift zich uitstekend voor installatie langs de steile, smalle kant van uw trap. Door de montage aan de binnenbocht kan de trapleuning blijven zitten en blijft de brede kant van de trap vrij om te lopen. De overige gebruikers van de trap hebben dan zo min mogelijk last van de aanwezigheid van de rail van de traplift.

  • Uw leuning blijft
  • Brede kant trap blijft vrij
  • Dunste enkele rail ter wereld
  • Supercompacte stoel

De Air in één minuut

Deze video’s gaan over de ‘Otolift One’ de voorganger van de Air.

Hoe werkt de Air?

Harmonieus in uw woonomgeving

De enkele slanke rail van de Otolift Air traplift heeft een doorsnede van slechts 60 mm en wordt laag over de trap geleid. Deze past daardoor harmonieus in uw woonomgeving. Mede dankzij het fraaie ontwerp is de One, de voorloper van de Otolift Air, bekroond met de internationale Red Dot Design Award. De Air is nog slanker en fraaier uitgevoerd.

Automatisch draaibare stoel

De stoel van de Otolift Air is automatisch draaibaar. Het draaien ervan gaat heel gemakkelijk zodat u bij het opstappen altijd de voor u meest comfortabele positie kunt kiezen. Dat wordt nog vergemakkelijkt door de bedieningshendel, deze is robuust en stabiel uitgevoerd zodat u er ook goed op kunt steunen. Als u de stoel er vervolgens mee in beweging zet, zult u ervaren dat dit heel vloeiend en geruisloos gaat. Bovenaan, of als de traplift onderweg weerstand voelt, stopt de Otolift Air geheel automatisch. Praktisch en veilig is ook de nieuwe veiligheidsgordel. Deze is goed opgeborgen en heel eenvoudig in het gebruik. Hij kan bovendien met één hand worden gesloten.

Voor iedere trapvorm instelbaar

De draaibare stoel kan optimaal op iedere trapvorm worden ingesteld, zodat u de trap naar keuze recht of zijdelings op- en af kunt gaan. Ook bovenaan de trap kunt u, dankzij de automatisch draaibare stoel, weer de voor u gemakkelijkste positie van de stoel kiezen. Na gebruik kan de Otolift Air eenvoudig worden ingeklapt. Dat bespaart ruimte zodat de trap goed begaanbaar blijft. Middels de afstandsbediening kunt u de Otolift Air eventueel ook naar u toe halen.

Nu met levenslange garantie i.c.m. jaarlijks onderhoud.

Fotogalerij

Gratis traplift brochure aanvragen
Gratis traplift brochure aanvragen

Traplift brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Niet gevonden wat u zocht?

Niet getreurd, wellicht biedt één van onze andere trapliften uitkomst!

Otolift heeft behalve de Air nog meer trapliften in het assortiment. Een traplift die u aan de buitenbocht van de trap kunt monteren is bijvoorbeeld de Otolift Two. Voor de andere modellen kunt het volledige overzicht van onze trapliften bekijken. Daarnaast zijn er voor de verschillende trapliften extra aanpassingen mogelijk.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 2768 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international