Modul-Air

Binnen 48 uur geleverd

De Otolift Modul-Air is dankzij het modulaire railsysteem volledig uit voorraad leverbaar. Deze traplift heeft naast de supersnelle levertijd ook een unieke niet-goed-geld-terug-garantie en biedt dezelfde voordelen als de Otolift Air.

Gratis brochure
48 uur levering
Otolift Traplift Modul-Air railsysteem

Modul-Air

€750 korting

De revolutie onder de trapliften

Otolift Trapliften heeft dit jaar een nieuwe traplift op de markt gebracht, de Otolift Modul-Air. De traplift met de dunste enkele rail ter wereld en een schitterend design is nu modulair. Door deze unieke technologie kan de traplift uit voorraad worden geleverd. De Otolift Modul-Air biedt daarnaast vele voordelen voor u als klant en kan op iedere trap worden geïnstalleerd.

  • Niet goed = geld terug
  • Slechts 48 uur levertijd
  • Geen maatwerk, dus voordelig
  • Dunste enkele rail ter wereld
  • Supercompacte stoel

De Modul-Air in één minuut

Hoe werkt de Modul-Air?

Geen duur maatwerk meer

Een traplift is doorgaans maatwerk, maar met de Otolift Modul-Air is dat verleden tijd. De Otolift Modul-Air kan vanaf nu uit voorraad worden geleverd. De levertijd van een traplift met bochten is normaliter twee tot zes weken, maar de Otolift Modul-Air is al binnen 48 uur bij u gemonteerd. Er komt geen duur maatwerk meer aan te pas, waardoor de Otolift Modul-air een stuk voordeliger is. Onze nieuwste traplift wordt uit meerdere stukken opgebouwd en door de unieke koppelstukken gaat dit niet ten koste van de rijkwaliteit. Door de verschillende raildelen kunnen we de traplift op elke trap passend maken.

Een perfecte oplossing voor iedere trap

De Otolift Modul-Air leent zich uitstekend voor installatie langs de brede of smalle kant van uw trap. De dunne rail van de Otolift Modul-Air valt bovendien niet op. Er verandert zodoende vrijwel niets aan uw trap. Brede-, smalle- of wenteltrappen, de Otolift Modul-Air voegt zich met gemak naar de meest veeleisende trappen en volgt onopvallend alle bochten. Daarnaast neemt de rail zo weinig ruimte in dat de trap ook heel goed te voet kan worden gebruikt. Op deze wijze wordt gewaarborgd dat niet alleen u, maar ook uw familieleden of gasten de trap altijd veilig kunnen gebruiken.

Flexibel gemak met de Modul-Air

De Modul-Air heeft de dunste enkele rail ter wereld, waardoor er niet veel trapruimte verloren gaat. De traplift beschikt standaard over een automatisch opklapbare voetenplank en kan worden voorzien van een automatisch draaibare zitting. Dankzij de slimme reverse drive technology kan de stoel deels of zelfs volledig achteruit rijden. Hiermee wordt voorkomen dat u bijvoorbeeld met uw knieën tegen de muur of trapleuning aan stoot.

Niet goed = geld terug

Uniek in de markt, en dus alleen bij Otolift, is onze niet-goed-geld-terug-garantie. Mocht u niet tevreden zijn met de traplift, dan kunt u dit binnen één week aan ons doorgeven. Wij komen de traplift dan kosteloos demonteren en u ontvangt het gehele aankoopbedrag terug.

Nu met levenslange garantie i.c.m. jaarlijks onderhoud

Fotogalerij

Gratis traplift brochure aanvragen
Gratis traplift brochure aanvragen

Traplift brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Niet gevonden wat u zocht?

Niet getreurd, wellicht biedt één van onze andere trapliften uitkomst!

Otolift heeft behalve de Modul-Air nog meer trapliften in het assortiment. Voor de andere modellen kunt het volledige overzicht van onze trapliften bekijken. Daarnaast zijn er voor de verschillende trapliften extra aanpassingen mogelijk.

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 3319 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international