Menu

Awards van Otolift

Wij zijn ontzettend dankbaar voor de awards die wij de afgelopen jaren in ontvangst mochten nemen. Of het nu gaat om een award voor innovatie, design of onze bedrijfsvoering; we zijn er trots op dat onze inzet beloond wordt met een nominatie, een finaleplek of een onderscheiding. Hieronder leest u meer over enkele awards die wij gewonnen hebben, of waarvoor wij genomineerd zijn.

Smart Manufacturing Award

De Koninklijke Metaalunie bekroonde ons in 2019 tot de winnaar van de Smart Manufacturing Award. Deze award staat voor innovativiteit, op het gebied van producten en processen. Ook personeelsbeleid is een belangrijk onderdeel. De ontwikkeling van onze modulaire traplift, de Otolift Modul-Air, en digitalisering van onze fabriek zijn enkele doorslaggevende factoren geweest.

Otolift winnaar van de Smart Manufacturing award.

Familiebedrijven Award

De Stichting Familie Onderneming heeft een award in het leven geroepen voor excellerende Nederlandse familiebedrijven: de Familiebedrijven Award. Met de award wil de stichting meer aandacht vragen voor het belang van familiebedrijven voor de Nederlandse economie. Meer dan vijfhonderd bedrijven schreven zich in 2019 in. Otolift behaalde een plek in de top 3.

Otolift trapliften finalist Familiebedrijven award

FD Gazellen Awards

Al vijf jaar op rij heeft Otolift een FD Gazellen Award in ontvangst mogen nemen. Het Financieele Dagblad reikt deze award uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen moet een bedrijf financieel gezond zijn en over een periode van drie jaar een omzetgroei hebben van minimaal 20 procent. Ook de winstmarge en personeelsgroei zijn belangrijk.

Otolift Traplift winnaar van FD Gazellen in 2016, 2017, 2018, 2019 en 2020

FME International Business Award

In 2017 is Otolift uitgeroepen tot de winnaar van de FME International Business Award. Een award die wordt uitgereikt aan een ondernemer uit de technologische industrie die internationaal succesvol zaken doet. In 2017 was het thema succesvol ondernemen in Duitsland. De introductie van onze Modul-Air op de Rehacare beurs in Duitsland heeft hierin een belangrijke rol gespeeld.

FME international business award 2017

Red Dot Design Award

In 2011 wonnen wij met onze Otolift One traplift (de voorloper van de Otolift Modul-Air) de Red Dot Design Award. Deze award is internationaal gezien een van de meest prestigieuze prijzen op het gebied van productdesign. Het ontwerp van onze modulaire traplift is dan ook grotendeels gebaseerd op het winnende design van de Otolift One.

De Otolift One wordt gewaardeerd met een Red Dot Design Award

Wilt u meer informatie over onze trapliften?

  • In 2 werkdagen bij u thuis 
  • Maar liefst 90 pagina’s dik
  • Altijd gratis en vrijblijvend
Otolift Trapliften brochure

Ja, stuur mij gratis de Otolift brochure

Klanten beoordelen ons met een 9.2

Tot nu toe prima – werkt uitstekend, opent meer mogelijkheden om mijn werkzaamheden…

10
Anoniem

goed

10
Anoniem

Uitstekende apparatuur. Geen storingen etc.

10
M.W. van den Bergh

Niets op aan te merken, keurig personeel.

10
G. Muller

Goed.

8
Anoniem

Kan goed met de traplift overweg.

8
D. W. de Ronde

Kan er prima overweg heel begrijpelijk

10
Anoniem

Voldoet aan onze verwachting!

10
A. v. Ingen

Als het nodig is gebruikt mijn man hem naar tevredenheid.

10
Anoniem
PCC2 6

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!

Wij helpen u graag verder!