Onze service

Betaalbaar onderhoud

Als uw traplift regelmatig wordt onderhouden, is de kans op storingen en andere problemen minder groot. Bij Otolift kunt u bij de aanschaf van uw traplift een ZorgZeker pakket afsluiten. Met zo’n pakket bent u verzekerd van jaarlijks onderhoud, uitgebreide service en een levenslange garantie op uw traplift. Daarnaast kunnen wij u een vastgestelde hoge restwaarde uitkeren voor de lift. Waarom? Omdat de traplift goed wordt onderhouden, heeft de lift meer waarde voor ons. Er zijn in totaal drie ZorgZeker pakketten. Bij alle pakketten krijgt u een levenslange garantie.

> Klik hier om een onderhoudsbeurt aan te vragen

Levenslange garantie

Wilt u nooit voor verrassingen komen te staan? Sluit dan een ZorgZeker pakket af. Op onze trapliften zit standaard twee jaar garantie. Met een onderhoudspakket is dit uit te breiden naar een levenslange garantie. U betaalt een vast bedrag per jaar en uw traplift wordt jaarlijks onderhouden. Andere voordelen van een ZorgZeker pakket zijn de uitgebreide servicemogelijkheden, een vastgestelde restwaarde bij terugkoop en een directe korting op de aanschaf van de traplift. Een ZorgZeker pakket is al mogelijk vanaf €150,- per jaar.

24/7 service

Met meer dan 100 monteurs op de weg, zijn wij altijd bij u in de buurt. Onze servicedienst staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar tot uw beschikking. Mocht u onverhoopt hulp nodig hebben met uw traplift, schakelt u eenvoudig één van onze specialisten in. Door de landelijke dekking kan de monteur – in geval van nood – snel ter plaatse zijn om de storing direct te verhelpen. Onze servicedienst kunt u dag- en nacht bereiken op (0182) 35 25 44.

Bekijk het aanbod

Ontvang nu onze gratis brochure!

otolift-brochure
Brochure aanvragen

Waarom kiest u voor Otolift?

  • Altijd een passende oplossing!
  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd uit eigen fabriek
  • Familiebedrijf sinds 1891
Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Wie zijn wij?

Koninklijke Otolift

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 2351 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international