Menu

Actie voor Oekraïne

Wij vinden het belangrijk dat iedereen in vrede en veiligheid kan leven. Daarom zamelen wij geld in voor Oekraïne. Onder onze klanten en onze medewerkers verspreiden wij kaarten met zonnebloemzaadjes. De zonnebloem is namelijk hét symbool voor vrede in Oekraïne. Voor elke kaart die wij verspreiden doneren wij € 2,-. En daarnaast vragen wij de ontvanger van de kaart om ons te helpen, door zelf te doneren. Samen kunnen wij iets betekenen voor de inwoners van Oekraïne.

Wilt u ook doneren?

Als u onze actie wilt steunen door geld te doneren, vragen wij u om op de button te klikken. U komt dan op onze actiepagina op Giro555 terecht. Hier kunt u via iDEAL een bedrag naar keuze overmaken.

Doneer voor Oekraïne
oekraine1

Otolift & Giro555

Als u geld doneert voor deze actie, dan doneert u direct aan Giro555. Deze samenwerkingsorganisatie van 11 verschillende goede doelen biedt humanitaire hulp bij rampen. De goede doelen, waaronder het Rode Kruis, UNICEF en Oxfam Novib, delen onder andere voedsel medicijnen en kleding uit en bieden onderdak aan vluchtelingen. Zowel in Oekraïne als daarbuiten.

Bron foto: Giro555

Giro 555