Onze trapliften

Nu €750 korting op uw traplift

Als u kiest voor een Otolift, dan kiest u voor een goede en betrouwbare traplift. Otolift is de grootste Nederlandse producent van trapliften en heeft onlangs het predicaat Koninklijk toegekend gekregen. Bij ons bent u verzekerd van service en kwaliteit. Bovendien bieden wij onze trapliften tegen een vriendelijke prijs aan. Zo kunnen wij voor ieder budget en voor iedere situatie een passende lift leveren. Nu met levenslange garantie in combinatie met jaarlijks onderhoud.

  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Prijsvriendelijk, direct uit eigen fabriek
  • Huren en tweedehands ook mogelijk
  • Dé meest gekochte traplift van Nederland.
48 uur levering

Modul-Air

Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Dunste enkele rail ter wereld

De traplift Otolift Air heeft de dunste enkele rail ter wereld. Deze extra compacte traplift leent zich uitstekend voor installatie langs de binnenbocht van uw trap. De brede kant van de trap blijft beloopbaar en uw trapleuning kan gewoon blijven zitten.

€750 korting lees verder
Otolift Traplift Modul-Air railsysteem

Modul-Air

Binnen 48 uur geleverd

De Otolift Modul-Air is dankzij het modulaire railsysteem volledig uit voorraad leverbaar. Deze traplift heeft naast de supersnelle levertijd ook een unieke niet-goed-geld-terug-garantie en biedt dezelfde voordelen als de Otolift Air.

€750 korting lees verder
Otolift Traplift Two buitenbocht

Otolift Two

Vriendelijk geprijsde traplift

De Otolift Two is speciaal ontwikkeld om langs de buitenbocht van een trap te kunnen plaatsen. Wij kunnen de Two traplift zo plaatsen dat het traplopen nauwelijks wordt belemmerd. Door het eenvoudige concept is dit type lift vaak wat betaalbaarder.

€750 korting lees verder
Otolift Traplift Line voor rechte trappen

Otolift Line

Betrouwbaar, sterk en betaalbaar

De Otolift Line wordt op maat gemaakt, hierdoor is er altijd een passende en vooral veilige oplossing voor uw rechte trap. De Otolift Line is één van de meest compacte trapliften op de markt: eenmaal ingeklapt, is deze slechts 31 cm!

€750 korting lees verder
Otolift Traplift Parallel rechte trap

Otolift Parallel

De ideale lift voor rechte trappen

Als u een rechte trap heeft is de traplift Otolift Parallel het meest geschikte model. Door het extra slanke ontwerp en de mooie aluminium rail bent u verzekerd van een optimale overgebleven trapruimte waarbij de traplift zo onopvallend mogelijk blijft.

€750 korting lees verder
Gratis traplift brochure aanvragen
Gratis traplift brochure aanvragen

Traplift brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!


Traplift prijzen

Wij begrijpen dat u benieuwd bent naar de prijzen van onze trapliften. Vanwege de vele verschillende situaties is het plaatsen van een traplift vaak maatwerk. Uiteraard kunt bij ons een geheel vrijblijvende prijsindicatie aanvragen.

Lees verder


Tweedehands

Om kosten te besparen, kunt u overwegen om een tweedehands traplift te kopen. Wij bieden u, afhankelijk van het actuele aanbod, diverse mogelijkheden om een gebruikte traplift te laten plaatsen.

Lees verder


Traplift huren

Otolift biedt u ook de mogelijkheid om een traplift te huren. Het huren van een traplift kan een aantrekkelijke optie zijn. Om kosten te besparen, maar ook als het een tijdelijke situatie betreft. Onderhoud, service en garantie is inbegrepen.

Lees verder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 3319 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international