Een traplift kopen

Kies voor kwaliteit

Als u een traplift gaat kopen, wilt u verzekerd zijn van betrouwbaarheid en kwaliteit. Een traplift van Otolift is dan uw eerste keuze. U vindt in ons leveringsprogramma liften die geschikt zijn voor iedere situatie zodat u bij Otolift altijd een passende oplossing kunt vinden. Als u besloten heeft om een Otolift traplift te kopen bent u verzekerd van u een betrouwbare, perfect passende lift die vakkundig en op korte termijn voor u wordt geplaatst.

Trapliften voor rechte en gebogen trappen

Ons assortiment is zo samengesteld, dat er voor iedere situatie een passende traplift is. Niet alleen voor rechte trappen, maar ook voor gebogen trappen. Ook als die trappen smal en/of steil zijn. Onze liften zijn zo ontworpen dat ze zo min mogelijk in de weg zitten en zo veel mogelijk in uw interieur opgaan. Wie een Otolift aanschaft, zal ervaren dat deze helemaal wordt aangepast aan de situatie van de trap én aan al uw wensen.

Perfect op maat voor uw trap

Als u bij ons een traplift koopt, zorgen wij ervoor dat uw trap tot op de millimeter nauwkeurig wordt opgemeten. Wij maken daarbij gebruik van de modernste technieken. Zo snel mogelijk nadat u ons opdracht hebt gegeven, gaan wij uw trap nauwkeurig opmeten. Vervolgens wordt de lift ontworpen en gemaakt in onze eigen fabriek in Bergambacht. Daar combineren wij geavanceerde productiemethodes met degelijk ouderwets vakmanschap om tot een optimaal eindresultaat te komen. Over het algemeen kunnen wij uw traplift binnen enkele weken leveren. Op de afgesproken dag wordt uw traplift door onze monteurs vakkundig, schoon en binnen drie uur op uw trap gemonteerd. Onze monteurs gaan uiteraard niet eerder weg dan dat u helemaal tevreden bent met uw traplift.

De traplift wordt geheel naar uw wensen gemaakt

Als u een Otolift traplift wilt kopen zult u ongetwijfeld de nodige wensen hebben. Daar houden wij terdege rekening mee bij de bestelling. Uw Otolift wordt geheel conform uw wensen gemaakt. U heeft bij de aanschaf de keus uit een groot aantal kleuren en bekledingsmaterialen, ook zijn er diverse opties beschikbaar.

Wij houden ook rekening met de medegebruikers. De trap moet immers ook voor hen veilig en goed beloopbaar zijn. Daarom heeft het bij gebogen trappen onze voorkeur om de traplift langs de smalle, steile kant van de trap te plaatsen. Er blijft dan zoveel mogelijk van het beloopbare gedeelte van de trap beschikbaar. De trapleuning kan dan meestal ook gewoon blijven zitten.

Een Otolift kopen met slechts één telefoontje

Het kopen en laten plaatsen van een Otolift traplift begint met één simpel telefoontje om een afspraak te maken met onze adviseur. Deze komt bij u langs voor een vrijblijvend gesprek en bekijkt samen met u de trap. Hij legt uit welke traplift voor u de beste oplossing zou zijn en beantwoordt ook al uw vragen over uw traplift. Naast het advies krijgt u direct een volledige offerte met een exact overzicht van de kosten. Als u daar gebruik van wilt maken en een Otolift traplift wilt kopen, gaan wij snel voor u aan de slag. Bel gratis naar 0800 444 777 2 of klik op de onderstaande button om een gratis offerte te ontvangen.

Vrijblijvende offerte

Ontvang nu onze gratis brochure!

otolift-brochure
Brochure aanvragen

Waarom kiest u voor Otolift?

  • Altijd een passende oplossing!
  • Uw trap blijft vrij om te lopen
  • Scherp geprijsd
  • Snel geleverd uit eigen fabriek
  • Familiebedrijf sinds 1891
Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Man op traplift

Onze trapliften

Voor iédere trap een oplossing!

Met onze verschillende railsystemen, die in eigen fabriek worden gemaakt, kunnen wij een traplift zowel langs de buitenbocht als langs de smalle zijde van de trap plaatsen.

Bekijk ons aanbod

Kosten

De situatie van de trap is sterk van invloed op de aanschafprijs. In het geval van een rechte trap is de rail wat eenvoudiger wat het iets voordeliger maakt. Bij een trap met bochten is er altijd sprake van exclusief maatwerk. In alle gevallen kunt u ervan verzekerd zijn dat als u bij Otolift een traplift koopt, deze perfect op maat voor uw trap wordt gebouwd.

Lees verder

Tweedehands

Het kopen van een tweedehands traplift kan een behoorlijke kostenbesparing opleveren. Onze tweedehands trapliften worden altijd geheel nagekeken, gereviseerd en aan uw wensen aangepast zodat er geen onderscheid met een nieuwe traplift hoeft te zijn. Ook bij een tweedehands Otolift bent u gegarandeerd van een veilige en betrouwbare traplift.

Lees verder

Huren

Onder sommige omstandigheden, is het voordeliger om een traplift niet te kopen maar te huren. Dat kan bijvoorbeeld vanwege een tijdelijke situatie zijn. Zoals tijdens een revalidatie, wanneer u een tijdje geen trap kunt lopen. Mocht de gehuurde traplift bij nader inzien toch permanent nodig zijn, is er de mogelijkheid om de traplift alsnog te kopen.

Lees verder

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international