Menu

Verslag van de feestelijke editie van de Zorgsaam Beurs

30 november 2018 – 09:12

Op 21 november heeft de tweede editie van de Zorgsaam Beurs plaatsgevonden. De aanleiding is feestelijk, Zorgsaam viert dit jaar namelijk haar 25-jarig jubileum. De zorgbeurs, die zich voornamelijk op ouderen richt, heeft dit jaar ruim 2.000 bezoekers getrokken. Otolift Trapliften feliciteert Zorgsaam met dit mooie jubileum! 

Langer thuis wonen met een Otolift traplift

Koninklijke Otolift Trapliften was op de beurs aanwezig om bezoekers meer te vertellen over onze trapliften. En om met ouderen in gesprek te gaan over het (langer) thuis blijven wonen met een traplift. Ook was er de mogelijkheid om een Otolift traplift te testen. Dit vonden veel bezoekers zeer interessant en maakten hier graag gebruik van.

Er waren ruim 40 standhouders aanwezig op de beurs. Ook was er een vreugdevol optreden van het shantykoor “De trossen los” uit Twello.

Ook een Otolift traplift testen?

Wilt u ook een Otolift traplift testen, of meer informatie over de mogelijkheden? Bezoek dan de Zorgsaam winkel aan de Regentesselaan 2 te Apeldoorn, of neem vrijblijvend contact op met Koninklijke Otolift Trapliften via 0800 – 444 777 2.

Meer over langer thuis

Plateautraplift

Met een plateautraplift vervoert u snel en gemakkelijk goederen of uw huisdier. Voor elke situatie is er wel een oplossing.

Of ga terug naar het thema: Langer thuis