Menu

Tweede editie van de Otolift Run: € 2.600 voor Kika

Tijdens de tweede editie van de Otolift Run is ruim 2.600 euro opgehaald voor Kika. Zaterdag 11 juni werkten medewerkers van Koninklijke Otolift en hun familieleden zich in Bergambacht in het zweet voor het goede doel. ‘’Twee keer per week trainen is best pittig.”

Aan de tweede editie van het evenement van Koninklijke Otolift deden ruim zestig sportievelingen mee. Het deelnemersveld bestond uit medewerkers van Otolift, maar ook hun partners en kinderen. Onder stralende weersomstandigheden liepen de kleinsten een afstand van 1 kilometer. De volwassen deelnemers konden kiezen uit afstanden van 5, 10 of 21 kilometer. De lopers zamelden 1.625 euro in en Otolift doneerde 1.000 euro. “Mijn doel was de tien kilometer lopen binnen een uur”, vertelt Suzanne van den Berg. “Met 56 minuten is dat mooi gelukt.” Gezamenlijk legden de deelnemers een kleine 600 kilometer af op het parcours in Bergambacht.

Twee medewerkers van Koninklijke Otolift Trapliften lopen hard voor KiKa tijdens de Otolift Run.

Maatschappelijk betrokken

Koninklijke Otolift vindt het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Daarom ondersteunen wij goede doelen, waarvan Kika er één is. Tijdens de eerste Otolift Run in 2021 werd 1.000 euro ingezameld voor Kika. Met de Otolift Run zamelen we geld in voor het goede doel én stimuleren we onze medewerkers om te bewegen. In aanloop naar het evenement konden medewerkers deelnemen aan trainingen onder begeleiding van Run2Forty2. “Vijftien weken lang twee keer per week trainen. Ik vond dat best pittig”, verklapt Van den Berg.

Stichting Kinderen Kankervrij

Kika, afkorting van de Stichting Kinderen Kankervrij, werkt sinds 2002 aan honderd procent genezing van kinderkanker. KiKa werft fondsen voor vernieuwend onderzoek en andere activiteiten op het gebied van kinderkanker. Dit is gericht op minder pijn tijdens behandelingen, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven op latere leeftijd. Ook richt KiKa zich op het geven van voorlichting over kinderkanker. Meer over Kika lees je op de website.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws