Menu

Otolift Run: € 1.000 voor KiKa

21 juni 2021 – 15:00

Een evenement organiseren om het goede doel te steunen én de medewerkers in beweging te krijgen. Bij Koninklijke Otolift vinden wij het welzijn van onze medewerkers belangrijk. Daarom organiseerden wij zaterdag 12 juni 2021 de allereerste editie van de Otolift Run; een hardloopwedstrijd voor het goede doel.

Aan de eerste editie van de Otolift Run deden 71 medewerkers en hun partners en (klein)kinderen mee. In de afgelopen maanden werden de hardloopschoenen ingelopen en de looptechnieken getraind onder begeleiding van Run2Forty2. Ook de conditie werd op de proef gesteld aan de hand van een trainingsschema.

“Gaaf dat er vanuit Otolift een trainingstraject is opgezet om zo goed voorbereid een halve marathon te kunnen lopen. Helemaal in deze coronatijd kwam een beetje extra beweging goed van pas”, vertelt Nelleke, een van de deelnemers van de Otolift Run.

€ 1 per gelopen kilometer

De deelnemers liepen tijdens de Otolift Run 5 km, 10 km, een halve of zelfs een hele marathon. Voor de kinderen was er een speciale afstand: 1 km. Ook waren er deelnemers die de kilometers wandelend afgelegd hebben. Voor elke gelopen kilometer doneren wij € 1 aan de stichting KiKa (Kinderen Kankervrij). De deelnemers hebben 815 kilometer gelopen. Wij ronden het bedrag af naar boven en doneren een totaalbedrag van € 1.000 aan de stichting.  

Otolift Run deelnemers halen geld op voor het goede doel KiKa

Otolift Steunt KiKa

Als familiebedrijf vinden wij het belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn. Wij realiseren ons maar al te goed dat er een grote groep kinderen is voor wie oud worden niet vanzelfsprekend is. Wij steunen de stichting KiKa daarom al jarenlang. Zo krijgt iedereen die een Otolift traplift koopt een gratis KiKa beer en organiseren wij diverse acties om geld op te halen voor de stichting.

Meer weten over KiKa? Bekijk de website.

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws