Menu

Voor de vijfde keer op rij een FD Gazellen Award voor Otolift

27 november 2020 – 16:00

Koninklijke Otolift Trapliften heeft voor de vijfde keer op rij een FD Gazellen Award op zijn naam staan. Otolift kreeg de award in de categorie ‘grote bedrijven’ in de regio West. Het Financieele Dagblad (FD) reikt de award jaarlijks uit aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

Normaal reikt de jury deze awards uit op een mooie locatie met een groots feest. Vanwege Covid-19 ging dat dit jaar net iets anders. Geen grote feestelijke bijeenkomst, maar een digitaal feestje, dat te volgen was vanuit alle uithoeken van Nederland. Hella Hueck, freelancejournalist voor onder andere het FD, en John van Schagen, journalist voor BNR Nieuwsradio, reikten de 772 Gazellen Awards online uit. Met de winnaars van elke categorie was er een videoverbinding zodat de kijkers niks van de feestvreugde hoefden te missen. Tussen de uitreikingen door lieten de presentators inspirerende filmpjes zien. Zo zagen we ‘Gazellen’ die eerder al een crisis overwonnen of die de coronacrisis juist omarmden en er hun voordeel mee deden.

Omzet-, winst- en personeelsgroei

De FD Gazellen van 2020 laat zien dat de omzet van Otolift in de afgelopen 3 jaar met minimaal 20% is gegroeid. Ook het personeel en de winst moeten groeien om in aanmerking te komen voor de award. Dit jaar staat Otolift Trapliften op de 47e plek in het klassement van grote bedrijven in de regio west. Otolift is dan ook erg trots op deze plek in het klassement. Om te blijven groeien wordt er, elke dag weer, gekeken naar manieren om de trapliften te verbeteren.

Felicitaties en bedankjes

Graag willen wij ook dit jaar onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat zij in ons hebben. Daarnaast feliciteert Otolift graag alle winnaars van dit jaar. Met in het bijzonder de landelijke winnaar Finance Club (met een omzetgroei van 477%) en de top 3 bedrijven uit onze eigen categorie: MisterGreen Holding, IQ Select en HBM Machines. Van harte!

Meer nieuws

Of bekijk al het Otolift nieuws