Menu

Een traplift passend bij de kleur van de trap

De heer R. Ubachs

Mijnheer Ubachs (88): “Dit huis heeft vijf verdiepingen. We hebben op drie verdiepingen een traplift passend bij de kleur van de trap. Een grijze traplift, een witte en een zwarte. Ook de kleur van de stoeltjes is aangepast. Ik ben, als architect, mijn hele leven met dit soort dingen bezig geweest. Voor mij is dat belangrijk.

Een traplift met een zwarte rail, passend bij de kleur van de trap

We wonen hier bijna veertig jaar. Dit huis is in 1279 gekocht door de zusters van een klooster. Een huis met een indrukwekkende geschiedenis dus. Het is prima in orde, we onderhouden het goed. Ik was architect en heb lang doorgewerkt. Helemaal gestopt ben ik nooit. Als je vraagt wat wij gedaan hebben, kan ik beter vertellen wat we niet gedaan hebben. Ik heb geen ziekenhuis gebouwd. Verder maakten we van alles, van openhaard tot villa, van scholen tot raadhuizen.

De keuze voor Otolift

In een tijdschrift zagen we een advertentie van Otolift. Het eerste contact was gelijk prettig. Het meten nam veel tijd in beslag en ging heel nauwkeurig. De trapliften passen dan ook perfect. We hebben ze alle drie tegelijk laten plaatsen en ze waren binnen een dag klaar. Dat is gewoon onvoorstelbaar. Ik laat de liften regelmatig even lopen. Eenmaal was er een storing. Binnen een paar uur kwam er al een monteur van Otolift.

De heer Ubachs zit op zijn zwarte trap, naast een traplift met een zwarte rail

Mijn vrouw is pas geopereerd aan haar knie. Ze kon absoluut geen trappenlopen en gebruikte toen de liften. Verder worden de liften nog niet gebruikt. Ik hoop dat dat zo blijft. Ondanks mijn leeftijd kan ik zelf de trap nog op. Het gaat alleen een beetje langzamer.

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen