Menu

De lift zit aan de binnenkant van de trap

Familie Sampon

De heer Sampon (82): “Omdat ik niet meer goed kon lopen, werd aan een hernia gedacht. Na onderzoek bleek dat het veel ernstiger was en dat was schrikken. Na de uitslag hebben we snel besloten om een traplift te nemen. Ik heb informatie opgevraagd bij drie firma’s en afspraken gemaakt. Otolift kwam met een grote auto met een proefmodel van een traplift daarin. Die kon ik uitproberen. Ik wilde wel even zien hoe dat eruitziet en hoe het werkt. De beslissing was snel genomen. Binnen een paar weken was de Otolift geïnstalleerd.

De familie Sampon vertelt over hun traplift van Otolift

Boven hebben we naast de slaapkamers ook allebei een hobbykamer. Daar telefoneer ik veel en daar staat ook mijn computer. Ik ben zelf bij de commando’s geweest, bij de groene baretten. Ruim vijfentwintig jaar was ik secretaris van de vereniging voor oud commando’s. Vorig jaar toen ik ziek werd, ben ik ermee gestopt.”

Mevrouw Sampon: ”Mijn man is heel actief geweest in diverse secretariaten, zoals die van sportverenigingen. Een aantal jaren geleden moest hij daarmee stoppen vanwege zijn gezondheid. De Otolift is echt een uitkomst. De lift zit aan de binnenkant van de trap zodat ik ook makkelijk naar boven kan.”

De heer Sampon: “Ondanks dat ik mijn rechterhand niet meer goed kan gebruiken, is de Otolift heel makkelijk te bedienen. Het is een prima traplift en ik gebruik hem dan ook regelmatig.”

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen