Menu

De trapliften zijn een uitkomst

Dhr. Jaspers

Luc: “Een half jaar geleden was er nog niets aan de hand, ik zat zelfs nog op de racefiets. Op een dag had ik last van mijn rug. Als ik de hond uit ging laten, moest ik steeds gaan zitten op de betonblokken langs de weg. Na onderzoeken bleek dat ik kanker in mijn bekken heb. Daardoor heb ik veel last van mijn been en loop ik steeds moeilijker.

Meneer Jaspers heeft 2 trapliften in huis

Ons huis heeft twee trappen, de woonkamer is op de eerste verdieping, de slaapkamer op de tweede. Naar boven gaan, werd steeds moeilijker. Via de WMO vroegen we vergoeding aan voor twee trapliften. We konden slechts tegemoetkoming krijgen voor één traplift, het alternatief was verhuizen. We werden boos en besloten om zelf voor een traplift te kijken. Mijn vrouw had ergens een auto van Otolift zien staan. Die hebben we gebeld. De vertegenwoordiger kwam en heeft alles geregeld voor ons. Dat ging heel snel. Alles werd opgemeten, een paar weken later kwam een vriendelijke monteur van Otolift ze plaatsen. Alles ging vakkundig en netjes.”

Dhr Jaspers gaat met zijn hond met de Otolift naar boven

Genieten van ons huis en de omgeving

Tiny: “De trapliften zijn een uitkomst. De hond vindt het ook leuk om met zijn baasje mee te gaan op de Otolift. We willen hier niet weg, alle kennissen wonen hier in de buurt. De omgeving is geweldig. Vanmorgen was er een zwaan met jongen die voor ons huis langs het water ging liggen. Het is prachtig om daar samen van te genieten.“

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen