Menu

Beter mee verlegen dan om verlegen

Familie Koot

Joke (77): “We hebben de traplift nu bijna een jaar. Ik zou geopereerd moeten worden maar dat is nog niet gebeurd. Mijn man heeft suikerziekte en andere gezondheidsproblemen. Het leek ons een goed idee om alvast een Otolift te laten plaatsen. Mijn man gebruikt hem nog niet, ik wel. Zeker als ik moe ben.

We hadden een kennis die een traplift huurde via de gemeente. Zo kwamen we bij Otolift terecht. We hebben hem zelf gekocht. Beter mee verlegen dan om verlegen. De traplift is prima aangelegd waardoor de trap zelf ook nog gewoon te gebruiken is. Mijn man lag in het ziekenhuis toen Otolift langs kwam. Ik heb gewoon maar doorgezet. Niet lang nadat mijn man uit het ziekenhuis kwam, werd de lift geplaatst. We hebben een jaar garantie en alles gaat prima.”

Mevrouw Koot gebruikt de traplift alleen als ze moe is

Joke: “Het is een heel apart gevoel om omhoog te gaan met de Otolift. Hij is makkelijk te bedienen en ik heb er veel plezier van. We hebben hem gekocht om te gebruiken, dus dat doe ik ook.”

Ko (77): “Joke doet de financiën dus dat was mooi geregeld. Het ging vrij snel allemaal. Dat komt omdat we de Otolift niet via de gemeente aangevraagd hebben. Ik heb nog nooit op de traplift gezeten. Ik heb vroeger in de bouw gewerkt en daar ging ik vaak met de lift, dus ik ben wel wat gewend.”

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen