Menu

‘Ik wil mijn huis niet verlaten vanwege een paar treden’

Dhr. Brugman – Gaanderen

In het sfeervolle huis van Dhr. Brugman in Gaanderen (82 jaar) weerspiegelen elk kunstwerk en souvenir zijn rijke verleden van wereldreizen. Van een intrigerend beeld van een neushoorn uit Malawi tot handgemaakte kunstwerken uit het Midden-Oosten: elk stuk heeft een verhaal te vertellen.

Een avontuurlijke geest en een positieve houding

De avontuurlijke geest en positieve houding van Dhr. Brugman zijn altijd de drijvende krachten geweest achter zijn beslissingen. “We hebben 25 jaar in het buitenland gewoond, van Afrika tot het Verre Oosten”, herinnert hij zich. Als voormalig tekenleraar en later als managementconsultant bij ontwikkelingsprojecten, heeft hij de wereld gezien en ervaren op manieren waar de meesten alleen maar van kunnen dromen. Des te opmerkelijker is zijn vastberadenheid om actief en onafhankelijk te blijven in zijn gouden jaren.

Het huis van meneer Brugman in Gaanderen

Kiezen voor comfort en onafhankelijkheid

“Ik kreeg last van mijn knieën en om die reden heb ik preventief voor een traplift gekozen”, licht Dhr. Brugman toe. “Ik deed dit zodat ik in mijn eigen huis kon blijven wonen. Ik wil hier nooit meer weg. Nu ga ik iedere avond met de traplift naar boven, wat me veel energie bespaart en de pijn aan mijn knie verlicht.” Voor hem was de keuze dus niet alleen praktisch, maar ook symbolisch. Het vertegenwoordigde zijn wens om de regie over zijn leven te behouden, ondanks de fysieke uitdagingen. “Ik wil mijn huis niet verlaten vanwege een paar treden”, merkte hij op. Door proactief te zijn en vooruit te denken, koos hij voor een oplossing die hem helpt om in zijn geliefde huis te blijven.

Otolift: een betrouwbare partner

Dhr. Brugman vertrouwde op Otolift voor zijn traplift. “Otolift is een begrip geworden in onze regio”, vertelt hij. “De adviseur van Otolift kwam bij mij thuis en was professioneel en vriendelijk. Ik was vooral onder de indruk van hoe de trap werd opgemeten met een iPad. Dit gaf mij een betrouwbaar gevoel.”

Een andere reden waarom Dhr. Brugman specifiek voor een traplift van Otolift heeft gekozen, is vanwege de smalle rail. “Ik vind het namelijk belangrijk dat mijn trap toegankelijk blijft. De vijf jaar garantie vind ik bovendien erg netjes.” Ook kreeg Dhr. Brugman een traplift die perfect bij zijn trap paste. “Mijn traplift is volledig modulair. Het was fascinerend om te zien hoe de monteur van verschillende losse onderdelen mijn rail maakte”, voegt hij toe.

Een Otolift traplift op een trap met bochten

Blik op de toekomst

Hoewel Dhr. Brugman het tegenwoordig enigszins rustiger aan doet, blijft zijn geest onverminderd levendig. Hij koestert de momenten die hij doorbrengt met zijn vrouw, die nu in een zorgvilla verblijft, en de herinneringen aan hun vele avonturen samen. Met de ondersteuning van zijn traplift en de zekerheid van Otolift, kijkt hij uit naar nog vele gelukkige jaren in het huis dat hij liefheeft.

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen