Menu

Otolift maakte een goede indruk

Dhr. Jellema

Atze Jellema (75): “De traplift is vier maanden geleden geplaatst. Een goede vriend zei me dat we voorzichtig moeten zijn nu we ouder worden. Eerst heb ik een lage instapfiets gekocht. Diezelfde vriend nam een traplift en ik vroeg hem waarom hij dat deed. Hij loopt nog als een kievit. Hij deed het uit voorzorg. Ik loop zelf niet meer zo soepel, maar stijf en stram doordat ik reuma heb. Zo kwam het dat ik mij ging verdiepen in trapliften.

Dhr jellema praat over zijn traplift aankoop

Het voordeel van het type lift dat ik heb, is dat de lift aan de binnenkant van de trap zit. We hebben een offerte aangevraagd voor een andere traplift, maar Otolift maakte een goede indruk. De man van Otolift kwam bij ons thuis. Hij had in één keer alles tot op de millimeter gemeten. Het paste allemaal perfect. De monteur van Otolift was een voortreffelijke kerel. Hij vond het een heel verstandig besluit. Hij maakte mee dat mensen al een keer van de trap gevallen waren voordat ze een traplift nemen. Ik loop zolang ik kan nog zelf de trap op. Als mijn knieën zoveel pijn doen dat ik bijna val, dan ga ik de Otolift echt gebruiken.

Vanwege mijn werk zijn we diverse keren verhuisd, binnen en buiten Nederland. Nu willen we hier blijven zolang het kan en niet nog eens verhuizen. We genieten van de omgeving, het huis en onze tuin.

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen