Menu

We hebben de Otolift uit voorzorg genomen

Dhr. Rhijnsburger

Piet (81): “Jaren heb ik in de luchtvaart gewerkt bij diverse vliegtuigmaatschappijen. Ik kan veel verhalen over die tijd vertellen. Negen jaar geleden kreeg ik een stoma. Daardoor ging ik langzaam maar zeker verkeerd lopen. Samen met mijn vrouw loop ik nog hele stukken met behulp van de rollator. We hadden al verschillende trapliften gezien, maar die stonden allemaal aan de verkeerde kant van de trap. Dan kun je haast ook niet meer lopend de trap op. Mijn buurman, die ook een Otolift heeft, stuurde de verkoper naar ons door. Na een goed gesprek was de keuze zo gemaakt.

Meneer Rhijnsburger loopt moeilijk door een stoma, met de traplift gaat hij naar boven.

Langer in ons eigen huis wonen

We hebben de Otolift genomen uit voorzorg. Het is een investering die je doet omdat je langer in je huis wilt blijven wonen. We bezuinigden op dingen die we niet echt nodig hebben. Zo konden we de Otolift bekostigen. Ik gebruik de lift niet omdat ik buiten adem raak als ik de trap op loop. Het is meer vanwege de angst om te vallen.

We zouden de Otolift niet meer willen missen. We raden het iedereen aan, ook al mankeer je nog niets. Wat als je het straks niet kunt bekostigen? Nu heb je vrije keuze. Regelmatig loop ik nu nog omhoog. Soms zak ik door mijn knieën. Als dat voorkomt op de trap, zou er zomaar een ongeluk kunnen gebeuren. Elke avond en ochtend ga ik met de Otolift. We gebruiken hem nu ook om de zware speelgoedkist van de kleinkinderen omhoog te brengen. Dat is een handige bijkomstigheid.

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen