Menu

We wonen al zestig jaar in dit huis

Familie Lauwers

De heer Lauwers (90): “We wonen al zestig jaar in dit huis, het is de meest ideale plek. De beuk achter in de tuin is nog door de kinderen geplant. Het huis heeft vijf verdiepingen met een souterrain waar ik vroeger als specialist ook een praktijkruimte had. De praktijk is er niet meer. Ik gebruik de ruimte nu als studeerkamer. Daar lees ik graag en daar staat mijn computer. Een heerlijke rustige plek. De traplift verbindt het souterrain aan de eerste en tweede verdieping.

Toen we voor de keuze stonden of we in dit huis wilde blijven wonen, hebben we wat aanpassingen laten doen. Mijn collega heeft ook een Otolift en was daar tevreden over. Het opmeten en plaatsen ging verbazingwekkend snel. De Otolift is er nu een maand. Het bevalt uitstekend. De traplift is voor mij aangevraagd maar mijn vrouw maakt er ook gebruik van.”

De familie Lauwers in de woonkamer van hun woning in Utrecht

Mevrouw Lauwers (86): “Ik dacht eerst, het gaat mij te langzaam. Maar ik gebruik hem veel. Zeker toen mijn man pas ziek was en ik veel naar boven moest. Dan zette ik soms een dienblaadje op mijn benen.

We hebben schatten van buren en daar hebben we veel contact mee. De winkeltjes zijn om de hoek. We hebben een mooi park voor de deur. Het is zo’n fijne plek. Onlangs kregen we de vraag of we ons huis wilden verkopen, maar gelukkig kunnen we er zo voorlopig nog blijven wonen. De Otolift maakt ons leven makkelijker.”

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen