Menu

We wonen vanaf 1969 in dit huis

Familie Bus

Truus (79): “We maken nu nog geen gebruik van de traplift. We hebben de Otolift omdat we in dit huis willen blijven wonen. Vlak na het plaatsen, verdraaide ik mijn knie en toen was de Otolift al wel direct een uitkomst. We zijn oudere mensen. Als het een beetje kan dan blijven we hier wonen. De tuin is heerlijk en je hebt veel contact met de buurt.”

Dhr bus vertelt over de traplift voor de toekomst

André (81): “We wonen vanaf 1969 in dit huis. Om nu nog een keer te verhuizen, dat zien we niet zitten. In een tijdschrift zagen we een advertentie van Otolift met een mooi plaatje erbij. We dachten, we kunnen het beter nu doen. Ik begin mijn knieën al te voelen met het traplopen. Ik heb uitgezocht welke systemen ze hadden. Het feit dat de Otolift in de binnenbocht van de trap kan en er maar één rail nodig was, gaf de doorslag. De traplift werd heel nauwkeurig opgemeten voor twee verdiepingen. De Otolift werd tegelijk bij ons en bij de buren geïnstalleerd. Ze waren binnen een dag klaar. We zijn in Wenen in het Riesenrad geweest. Een prachtig uitzicht, maar als je de top gepasseerd bent en je gaat naar beneden is dat best spannend. Datzelfde gevoel had ik met het eerste ritje op de Otolift.

Ik wil wel 95 jaar worden dus wie weet heb ik de Otolift dan wel nodig. Je kunt wachten tot het nodig is, maar nu kon ik het allemaal rustig uitzoeken.”

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen