Menu

‘Mijn man zei: ik ga nu Otolift bellen!’

Adriaan en Aty – Arnhem

Adriaan en Aty zijn dol op hun zeven kleinkinderen. Het is voor het echtpaar belangrijk dat zij allemaal langs kunnen komen én kunnen blijven logeren. In hun jaren 30-woning in Arnhem kan dat. Om er zo lang mogelijk op een veilige manier tekunnen wonen, lieten ze een traplift installeren.

De traplift heeft een stoel in de herkenbare rode kleur van Koninklijke Otolift. Die matcht – toevallig – goed met het rode tapijt op de trap. De lift staat er ‘uit voorzorg’, vertellen ze. Aty is soms kortademig en snel moe. “Ik probeer toch zoveel mogelijk de trap te nemen. Maar soms ben ik te moe en loop ik helemaal krom. Dan is het tijd om de Otolift traplift te nemen. Het is fijn dat we hem achter de hand hebben.”

Een quote over de traplift

Bekende naam

Voor Adriaan en Aty is Otolift een bekende naam. Diverse familieleden hadden namelijk al een traplift van Otolift in huis. Toen Adriaan zich realiseerde dat er een traplift nodig was, was de keuze voor Otolift snel gemaakt. Aty: “Ons jongste kleinkind logeerde hier, maar ze wilde niet slapen en was een beetje aan het zeuren. Op een gegeven moment zei ik tegen Adriaan: ‘Ik ga niet meer naar boven. Ik ben te moe.’

“Toen zei mijn man: ‘Ik ga nu Otolift bellen! Als jij ertegen opziet de trap te nemen, dan is het tijd voor een andere oplossing.’ Aldus kwam de traplift in ons huis, tot volle tevredenheid. Met deze aanpassing hopen wij nog lang in ons huis te blijven wonen.”

Meer klantverhalen

Bekijk hier alle klantverhalen

n