“De Lift zit aan de binnenkant van de trap”

Familie Sampon

De heer Sampon (82): “Omdat ik niet meer goed kon lopen, werd aan een hernia gedacht. Na onderzoek bleek dat het veel ernstiger was en dat was schrikken. Na de uitslag hebben we snel besloten om een traplift te nemen. Ik heb informatie opgevraagd bij drie firma’s en afspraken gemaakt. Otolift kwam met een grote auto met een proefmodel van een traplift daarin. Die kon ik uitproberen. Ik wilde wel even zien hoe dat eruitziet en hoe het werkt. De beslissing was snel genomen. Binnen een paar weken was de Otolift geïnstalleerd.

Boven hebben we naast de slaapkamers ook allebei een hobbykamer. Daar telefoneer ik veel en daar staat ook mijn computer. Ik ben zelf bij de commando’s geweest, bij de groene baretten. Ruim vijfentwintig jaar was ik secretaris van de vereniging voor oud commando’s. Vorig jaar toen ik ziek werd, ben ik ermee gestopt.”

Mevrouw Sampon: ”Mijn man is heel actief geweest in diverse secretariaten, zoals die van sportverenigingen. Een aantal jaren geleden moest hij daarmee stoppen vanwege zijn gezondheid. De Otolift is echt een uitkomst. De lift zit aan de binnenkant van de trap zodat ik ook makkelijk naar boven kan.”

De heer Sampon: “Ondanks dat ik mijn rechterhand niet meer goed kan gebruiken, is de Otolift heel makkelijk te bedienen. Het is een prima traplift en ik gebruik hem dan ook regelmatig.”

Paspoort

Naam: Dhr. en mevr. Sampon
Leeftijd: 82 jaar
Model Traplift: Otolift Air

Meest gekocht
Otolift Traplift Air binnenbocht

Otolift Air

Informatie aanvragen

Brochure aanvragen

Ja, ik wil graag de gratis brochure ontvangen!

Lees meer verhalen

Wij hebben verschillende verhalen opgenomen bij klanten. In deze verhalen worden verschillende situaties en trapliften toegelicht. Klik op één van de onderstaande blokken om nog een verhaal te lezen!

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vrijblijvende offerte Of bel: 0800 444 777 2

Beoordelingen

9.2 Bij 1862 beoordelingen

Showroom

Koninklijke Otolift Trapliften
Hof Ter Bergen 23
2861 DR Bergambacht
Nederland

Fabriek

Koninklijke Otolift Trapliften
Lekdijk Oost 27 A
2861 GB Bergambacht
Nederland

Volg ons op:

Otolift international